2777
2789
عنوان

شام چی دارید 😁😋🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالتون من باردارم حال ندارم همش حالت تهوع دارم خیلی گشنمه ولی غذاهم دوس ندارم بخورم خیلی هم ضعف ...

اخی پاشو یه نون و پنیر بخور

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

هیییی میخوام😣😁😋

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

ساندویچ بندری تند و تیز    

کاربری دوستم بود داده به من تا دایره‌ی ارتباطاتم رو گسترش بدم🌍📳 پشت کنکوری‌ام📚درکنار درس خوندن کار هم میکنم تا بتونم به پدر و مادرم و سلامت پوست و موی همنوعانم کمک کنم💝👸زیبایی فقط جلب توجه میکنه..اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته😈سخت‌کوش_امیدوار_عشق مطالعه_عاشق یاد گرفتن_کنجکاو_ماجراجو_سرسخت"_.._"یادتون رفت یاد من موند..مرور حرکتاتون شده کار هر روز..

شوهرم گف نمیخاد چیزی درست کنی ی چیزی میخوریم😁

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خوش بحالتون من باردارم حال ندارم همش حالت تهوع دارم خیلی گشنمه ولی غذاهم دوس ندارم بخورم خیلی هم ضعف ...

منم باردارم

از ۶ صبح تا ۵ عصر سرکار بودم

با این وجود الان خورشت کرفس و برنجم اماده س

فقط فعلا حس سالاد درست کردن نیومده

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
نوش جان ولی روغن کمتر بریز جان دل ضرر داره

روغن نریختم عزیزم درش رو گذاشتم آب انداخته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...