2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از اونجا میگم که سردردم کم شد بعد سرم ها

اره همون بوده

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
نه . البته نمیدونم چون سی تی نرفتم . دکتر گفت لازم نیس. برو خونه بخودت برس خوب میشی . الان کامل خوب ...

درد قفسه سینه و پشتم داشتین و تنگی نفس؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
آره اوایل سرفه خلط دار،الان که هفته سوم هستم گاهی سرفه خشک

هیچی قرص نخوردین؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ناپروکسن و داکسی سایلین و کوکنار و ویتامین سی و دی و دمنوش های گیاهی

شرمنده ام سی تی هم رفتین؟

درست شبیه قرص های من روز چندم بهبود پیدا کردین

شرمنده ام سی تی هم رفتین؟ درست شبیه قرص های من روز چندم بهبود پیدا کردین

دشمنت عزیزم 💙

نه سی تی ندادم الان که سه هفته هستم درد قفسه سینه و پشت و کمی سرفه دارم ،ولی بقیه علایم همون دو هفته اول تموم شد

دشمنت عزیزم 💙 نه سی تی ندادم الان که سه هفته هستم درد قفسه سینه و پشت و کمی سرفه دارم ،ولی بقیه عل ...

الان دکتر گفت چ کار کنید ؟دیگه فک کنم خطر نداره دیگه بیماریتون

الان دکتر گفت چ کار کنید ؟دیگه فک کنم خطر نداره دیگه بیماریتون

نه دیشب بخاطر تنگی نفس رفتم گفتم برام سی تی بنویس گفت نیازی نیست،اینا عوارض بعد کروناس،کمی هم سردرد و سرگیجه دارم،اکسیژن خون هم گرفت خوب بود دیگه فقط باید به خودت برسی ،هرچند من امروز یه عالمه ناپرهیزی کردم متاسفانه

۲ماه گذشته بله ولی عوارض دارم خنپز

خدا بهت نیرو بده حق داری

نه دیشب بخاطر تنگی نفس رفتم گفتم برام سی تی بنویس گفت نیازی نیست،اینا عوارض بعد کروناس،کمی هم سردرد ...

😘