2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه مامان با حوصله ای هستی از امضات فهمیدم

قربونت عزیزم .   

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چششد بچت؟

آمنیوسنتز انجام دادم و شکر خدا بچه ام سالم بود و الانم یه هفته ی دیگه ایشاالله قدمشو میذاره رو چشممون😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
پسره عزیزم

برای من ۶ بود ،،مجبور شدم سقط کنم،،،،یاباید سلفری،، انجام بدی یا امینوسنتز،،،،،،،خیلی بده خیلی ایشالله نینیتو صحیح وسالم بغل کنی عزیزم

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
برای من ۶ بود ،،مجبور شدم سقط کنم،،،،یاباید سلفری،، انجام بدی یا امینوسنتز،،،،،،،خیلی بده خیلی ایشال ...

متاسفم عزیزم 

آمنیوسنتز شدی که فهمیدی مشکل داره؟

متاسفم عزیزم  آمنیوسنتز شدی که فهمیدی مشکل داره؟

نه عزیز تو سونو غربالگری همه چی هویدا بود ،،حتی برای اطمینان سونورو دوباره تکرار کردم پیش یه دکتر  دیگه،،،انبی شم مشاهده نشد مشکل در کلیه ومجاری ادراری وجود آب در  سر ،شکم،دست وپا یعنی کل بدن خلف گردنش خیلی ضخیم بود،،،نمیدونم حکمتش چیبود یه هویی اومد رفت،،من باطری قلبی دارم ویه هفته قبلش به خاطر عفونت کلیه بستری بودم ،،دکترم گفته بود اگه تو شیکمم بمیره باعث عفونت میشه واین حرفا واسه قلبم ضرر داره

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
نه عزیز تو سونو غربالگری همه چی هویدا بود ،،حتی برای اطمینان سونورو دوباره تکرار کردم پیش یه دکتر &n ...

ببخش گلم قصد ناراحت کردنتو نداشتم هیچ کار خدا بی حکمت نیست مطمئنا اون بالایی خیلی بهتر از ما صلاحمونو میدونه 

ان شاءالله که هر مشکلی داری به زودی حل بشه💗💗

ببخش گلم قصد ناراحت کردنتو نداشتم هیچ کار خدا بی حکمت نیست مطمئنا اون بالایی خیلی بهتر از ما صلاحمون ...

ممنون گلم ، خواهش میکنم این حرفا چیه،،نمیدونم حتما حکمتی بود ،،آخه من نمیدونستم که باردارم برای سونو ی کلیه واحتمال کیست رحمی رفتم سونو وفهمیدم که ۵ هفته باردارم همه چی یهویی شده بود ،،،برای همین گفتم یه هویی اومد ورفت خدایا حکمتت شکر