2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 130 پست
👍

میدونم قشنگم همه میگن 😂😂😂😂😂🧖‍♀️🌱

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره موهاتم خیلی قشنگه😆

ارههه زرد  قناری کردم 😎😄 حالا که میخوای میگماااا  😂😄 ۲۰تومن  پول دادم 😎😂🤶🧖‍♀️

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

من الان موهامو رنگ کردم بلوندشون کردم 

این عکس من نیستااا 

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
اصن قهرم دیگ بای

همش دنبال بهونه ای 

تو اصلا منو دوست نداری 

بهم خیانت کردی 

هنوز طلبم داری 😭😭😭💔💔💔

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

[QUOTE=205456675]همش دنبال بهونه ای  تو اصلا منو دوست نداری  بهم خیانت کردی  هنوز 

حالا چ جدی چ شوخی 

من اینجا کسیو نمیشناسم 

دوما از کلمع خیانتم بدم میاد

ار دنبال بهونم دوست دارم ادما ازم دور باشن ک اذیتشون نکنم

بای

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)