2777
2789
عنوان

بیایید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 32 پست
اخی عزیزمم مگه شوهرت خواهر نداره که بهشون برسه 

شوهرم انتظار دار خواهراشم من تر و خشک کنم نقش یه ادمیو داشته باشم ک خودش هیچ علاقه و ... نداره جز وقت گذروندن با مادر شوهر و خواهر شوهر و از غیبتا و تیکه ها و تهمتاشون ناراحت نشه و بلکه خوشحال شه بره دستشونو ببوسه اگ بشه کارای خونشونو بکنه و...

دیوونه بازیاشون تحمل کنه و تحقیر کردناشونو

چون خانوادگی عزت نفس ندادن فقط بقیه رو تحقیرمیکنن

هیچکس باهاشون رفت و امد نداره بس که دعوایی و عصبی و بی منطقن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم یه زمانی یه حرفی بهم گف بدجور مونده تو دلم چرا خودمو اذییت کنم و خودخوری کنم منتظرم به وقت ...

به خدا سر دردم هنوز خوب نشده هیچ کسم ندارم باهاش حرف بزنم و راهنماییم کنه سیاستم ندارم شوهرم از سادگیم و بی عرضه گیم گفت و توهین کرد خیلی ناراحتم کرد خیلی 

شوهرم انتظار دار خواهراشم من تر و خشک کنم نقش یه ادمیو داشته باشم ک خودش هیچ علاقه و ... نداره جز وق ...

اخی عزیزمم انشالله که درست میشه کاملا درکت میکنم مامانمم مثل توعه مامانم پیر شده 

خب نرو کرونا رو بهونه کن رو حرف خودت وایسا 

خخخخ اونوقت هر روز دعواعه و زنگ میزنه به پدر مادرم ک دخترت نمباد خونه مادر من میخواد جدایی بندازه 

دعوااااا راه میندازه ب خاطرشون برا همینه ازش بدم اومده 

خانوادشم میدونن تا یه بار حال نداشته باشم و حتی استثناعا شوهرم راضی باشه من بمیرم تو جای خودم و جایی نریم تا من خیر سرم استراحت کنم زنگ میزنن شیرش میکنن که بیا چرا نمیایی که شوهرم باهام دعواش شه 

متنفر نیستم ولی نمیتونمم ببخشم 

امیدوارم اگ خیره خدا خودش یه راه نجات بزاره جلوم 

نمیدونم جدایی درسته یا ن

به خدا سر دردم هنوز خوب نشده هیچ کسم ندارم باهاش حرف بزنم و راهنماییم کنه سیاستم ندارم شوهرم از سادگ ...

چی بگم والا واس ما هم هیچی نیستا فقط اعتماد بنفس زیادی داره 

این عشق های پنهانی همش ادمو داغون میکنه  دعا کن و از خدا بخواه محبتشو از دلت بیرون کنه و هرچی ...

انشاالله خدا خودش کمکم کنه😢

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
منم شوهرم یه زمانی یه حرفی بهم گف بدجور مونده تو دلم چرا خودمو اذییت کنم و خودخوری کنم منتظرم به وقت ...

اره کاش خدا تلافی دل شکسته منو بکنه 

زندگبم به هم ریخت 

شوهرم میدونست قبل ازدواجمم زندگیم خوب نبود 

خودشاوایل ازدواج گفت همه کمبوداتو جبران میکنم اما هنوز که هنوزه یک بار برام کادو سالگرد نگرفته 

منظورم اینه ک کمبودای مجردم بخوره توسرم

وظایف خودشم به عنوان شوهر انجام نمیده 

انگار از عهد بوق اومده

خخخخ اونوقت هر روز دعواعه و زنگ میزنه به پدر مادرم ک دخترت نمباد خونه مادر من میخواد جدایی بندازه&nb ...

توام با پدر مادرت صحبت کن بگو مگه من اسیر اینم که هر وقت کفت بریم پاشم برم آدم یه وقتایی واقعا حوصله ی خودشم نداره 

به خدا سر دردم هنوز خوب نشده هیچ کسم ندارم باهاش حرف بزنم و راهنماییم کنه سیاستم ندارم شوهرم از سادگ ...

توهین خیلی سخته ولی تلاشتو بکن بعدا نگی هیچکاری نکردم

مثلا برو سیاست های زنانه رو یاد بگیر و ..

براشوهر من اثر گذار نبود چون مامانی بود شوهرم 

اخی عزیزمم انشالله که درست میشه کاملا درکت میکنم مامانمم مثل توعه مامانم پیر شده 

الهیی اره ادم پیر میشه از شوهری ک بقیه رو بیشتر دوست داره و گوش به فرمانشونه

خدا به مادرت صبر و عمر با عزت بده 

توام با پدر مادرت صحبت کن بگو مگه من اسیر اینم که هر وقت کفت بریم پاشم برم آدم یه وقتایی واقعا حوصله ...

مامانم اینا میدونن من چی میکشم

مادرم بیچاره کلی گریه منو میکنه

به خودم باشه هیچی بهشون نمیگم که ناراحت نشن

خود شوهر من زنگ میزنه بهشون میگه سارا فلان بسار انقدر دروغ میبافه که مادرم باورش شه مشکل از منه ولی بعدش میشینه فکر میکنه میفهمه دخترش چجوریه و... غصه منو میخوره 

من البته خیلی تنها بودما از بچگی کسی زیاد برام کار اثر گذار نمیکرد منم انتظار ندارممادر پدرم خیلی پشتمو بگیرن 

میتونم رو پا خودم باشم ولی بین دوراهی ام

الهیی اره ادم پیر میشه از شوهری ک بقیه رو بیشتر دوست داره و گوش به فرمانشونه خدا به مادرت صبر و عمر ...

مرسی عزیز دلممم خدا به تو هم صبر بده انشالله که شوهرتم سر عقل میاد خدا بزرگه مامانم میگه اشکالی نداره بهشون کمک میکنم شاید یه روزی عروسمم به من کمک کرد منم میر میشم مامانم به حرفاشون و رفتاراشون اهمیت نمیده میگه از این گوشم میشنوم از اون یکی در میکنم تو هم خودتو اذیت نکن عزیزمم 

توام با پدر مادرت صحبت کن بگو مگه من اسیر اینم که هر وقت کفت بریم پاشم برم آدم یه وقتایی واقعا حوصله ...

یه روزی انتظار اومدنشو از سرکار میکشیدم

الان روزایی که میاد خونه دوست دارم بمیرم و نیاد

من فقط تنها باشم و راحت و خبری از ننه و باباش نباشه همین

باور کن خیلی با محبتم تاپیکای اولمو بخونی متوجه میشی

اما بعضیا ذاتشون خرابه و با محبت خارشون گل که نمیشه هیچ از ریشه میکننت