2777
2789
خودم دو روز پیش گذاشتم تو گاو صندوق الان رفتم نبود

شاید جابجا کردی یادت نیست 

منم یبار اینکارو کردم  خدا منو بکشه چ فکرا ک ب ذهنم نرسید 😣

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑😑😑😑ذکر مصیبت بخون.  چقد ریلکسی.  خب به پلیس بگو به شوهرت بگو

شاید گفته بعد اومده تاپیک زده 

اونایی که اعتقاد دارن به دعا و سرکتاب پول  ندین رایگان هست اگرخواستین پبج اینستا میدم            
ن بابا اون که خونه نبود این دوروز

کی اومده بود پیشت

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
چه ذکری بگم پیدا بشه

مگه نمیگی خودت گذاشتی تو گاوصندوق و الان نیست؟

پس یعنی دزد بره.

با ذکر یعنی میخوای کاری کنی که دزده بیاد بذاره سرجاش؟😐

خب به پلیس اطلاع بده 

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌