2777
2789
عنوان

دلتون میخواست الان کجا باشید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 69 پست
ازما که گذشت،الهی هیچکس از سفرجانمونه

بله ادامش این بود دارم گوش میدم الان

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
۸ سال قبل  ویلای شمال ساعت ۷ صبح

چرا 7 صبح 😀

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیزدلم اشتباه متوجه شدی😚

بازم ببخشین مادرا خیلی مهربونن قطعا میبخشه 😘❤

پیش دختر خالم باشم که الانم هستم 

قربونش برم الهی🥰🥰

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
دلم میخاد تو خاب هفت پادشاه باشم  لامصب خابم نمیبره😭

لالا کن دختر زیبای شبنم لالا کن که رنگ بی مهری نبینی لالا گل پونه بخواب دختر فردا روز شادیه نشاطه 😃

پیش دختر خالم باشم که الانم هستم  قربونش برم الهی🥰🥰

وای چه دختر خاله ی مهربونی هستی منم دختر خالت شم 😉

چرا 7 صبح 😀

اولین بار بود میرفتم شمال. شبش دیر رسیدیم و رفتیم تویه جاده خاکی و هیچی معلوم نبود.

صبح ساعت ۷ بیدار شدم و پنجره رو باز کردم زیباترین صحنه ی عمرمو دیدم

دور تا دور ویلا گل سرخ و درخت و چمن با میز و صندلی خیلی قشنگ چوبی

چند متر اونورتر دریا اول صبح نم نم بارون میومد

هررررگزززز حس قشنگ اون لحظه رو یادم نمیره همسرم هنوزم به ذوق اون سفرم میخنده

سنوگرافی

من خوشم نمیا اوم ژلش مور مورم میکنه 😂😂

کنار مزار مامانم خیلی وقته نرفتم دلم براش پر میزنه💔😓

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
وای چه دختر خاله ی مهربونی هستی منم دختر خالت شم 😉

شما بیا تاج سر من شو شما بیا جونمو برات بدم 

شما بیا من پاتو ببوسم دخترخاله عزیزم 

قدمات رو تخم چشمام جا داره

فدای اون خندههات شم🥰🥰

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
اولین بار بود میرفتم شمال. شبش دیر رسیدیم و رفتیم تویه جاده خاکی و هیچی معلوم نبود. صبح ساعت ۷ بیدا ...

چه روحیه ی لطیفی دارین منم مثل شمام داخل گوشیم پر از عکس های طبیعته کلا حالمو خوب میکنه حتی خیالش😀

انقد استرس گرفتم که این چیزا برام مهم نیست

الا بذکر الله تطمئن القلوب فرستادم برای ارامشت 😊