2777
2789
عنوان

یکی گفت بیا زن داداش من شو فیت خودته...

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 99 پست
اگه بازم مزاحمت شد پلیس خبر کن

دیشب گوشیم رو روشن کردم دیدم نوشته ۱۴۲ تماس   با ۵۶ تا پیام واتساپ حدود ۱۰ تاش نقطه بود باقی هم در مورد اینکه بگم بهش کی بیاد خواستگاری   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماها چرا الان بیدارین🤔

منتظرم بازی بسکتبال پارالمپیک رو ببینم بعد بخوابم خدا کنه ببریم بیدارموندم الکی نباشه😑

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
من جاتو بودم فردا زنگ میزدم خواهره میکفتم خودت بذار جامن اگه ۲۵سالت بود من این پیشنهاد بهت میدادم که ...

فکر کزده چون پدر ندارم برادر ندارم بی صاحبم

اگه صاحبخونه شماست و خودشم تو همون خونه میشینه بنظرم زودتر یه حرکتی بزن اصلا تنها نباش آقاهه رو ما که نمی‌شناسیم ولی اگه از اون مردای مریضه بشدت بترس ازش ودوری کن  عزیزم واقعا میگم اگه از مردای بد و چشم ناپاکی ازش دوری کن و تنها نباش هیچوقت تو خونه خدایی نکرده مشکل میشه من از این مورد دیدم تو مستندا و داستانای زندگی واقعا بد شده سعی خودتو بکن ازش دور باشی

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

وای بنظرم اگه سیریشه خیلی خطرناکه تازه سه زن هم داشته باشه قبلا😨سریع ردش کن موضوع رو جدی بگیر به خواهرشم بگو که نمیخوایش و اگه زیاد مزاحمت شد با پلیس تهدیدش کن 

گفتی پدر و برادر نداری اگه با مادرت زندگی میکنی که حواست باشه مامانت رفت بیرون درو قفل کنی بخدا این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد من مستند جنایی و پلیسی زیاد میبینم این موردم زیاد توشون بوده به توصیه م گوش کن و مواظب خودت باش الان اصلا نمیشه فهمید کی آدم خوبیه کی بده دیگه این بدتر که سه تا زن داشته 😕من حس خوبی به اینجور مردا ندارم آبجی مواطب خودت باش