2777
2789
عنوان

بچهااااا💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4613 بازدید | 104 پست
خدا می‌دونه 😁

معلوم نیس حالا سرکاریم یانه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا تعطیل شد تاپیکش

دیگه ترکوندنش

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

تو رو خدا اگه دروغ بود بگو 

کاشکی اون شب وارد تاپیکت نمی شدم

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 

اسی تو که دوروز پیش خودکشی کرده بودی😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

@negar_2756 اسی خودکشی نکرده بوده😐همش نمایش بود😑

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

عه تو  ول بده بابا رفت که رفت اون مهم نیست به ی ورش هست چرا اینقدر جدیش گرفتی

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

حالش خوبه زیاد پیگیرش نباش اون خودش اونوقت میاد پیشت

خوب  معلومه وقتی نگران میشی که چرا آنلاین نشده، یعنی زیادی وابستشی..

وقتی یکی ببینه تو زیادی وابستش هستی، از چشمش میفتی...

نباید جوری رفتار کنی که انگار بیکاری و فقط اون توی زندگیته. اینطوری هرکی باشه خوشش نمیاد