2777
2789
عنوان

خوشبختین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست

نمیدونم خیلی از مشکلات دوروبریهامو ندارم. سالمم. محتاج کسی نیستم. همسرم عاشقمه. زندگی خوبی دارم. ولی آرامشی که باید رو ندارم بخاطر شرایط بقیه مردم که گرفتارن مریضن مستاجرن عزیز از دست دادن ناراحتم و هیییچ حس خوشبختی توی وجودم نیست

خوش به حالتون واسه عشق درست و حسابی که دارین  تنهایی از یه سنی دیوونه کندست خصوصا دختر  ...

همه ی زندگیا و رابطه ها یه مشکلاتی دارن شک نکن 

هیچ کس خوشبخت مطلق نیست 

تو هم بزودی وارد رابطه ی عاشقانه و جدی میشی ان شالله و خوشبخت ترین 

به امید روزای خوب😍❤🧡💛💚💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد☹ برای من به هر چی که خواستم رسیدم ولی چرا این همه غمگینم چرا

حتما کمال گرایی نامناسبی دارین 

نمیدونم توی غذا  که میخوریم و هوایی که نفس میکشیم چیه که اکثریتمون از نظر روحی خرابیم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
خوشبختی یه چیز نسبیه. به نظرم بخش زیادیش برمیگرده به رضایت درونی از خودت. اگه تا حدی به هدفهایی که ...

به همه اینا رسیدم

من شکاک بودم دنیامو روزگارمو سیاه کرده نمیدونم شایدم شکاک نیستم

به کسی که قصدمون باهاش ازدواجه گفت میره فیلم ببینه تو نت

رفت افلاین شد ولی پیام دادم یک بعدش هنوزم نتش بازه بعد چند ساعت ولی جوابمو نداده به این ناراحت شدم

میدونم نباید حساس شم

میدومم اون تقصیری نداره

میدونم خیلی پاکه

ولی بعضی وقتا خیلی فکرای بدی راجبش میکنم

من دارم خیلی اذیت میشم خیلی

چی شد ۴ سال پیش؟ چه اتفاقی افتاد؟

شکاک شدم... 

هنوزم نمی دونم داره بهم خیانت میکنه یا من اشتباه میکنم... 

چهار ساله دارم خفه میشم و شوهرم بهم میخنده و تاسف میخوره که چرا من اینجوری شدم... 

بهم میگه خوشی زده زیر دلت... 

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
حتما کمال گرایی نامناسبی دارین  نمیدونم توی غذا  که میخوریم و هوایی که نفس میکشیم چیه که ...

شایدم

یه چیزی درست نباشه تو زندگیم‌ساعت ها ذهنم درگیر میشه

با کسی که قصدمون ازدواجه جوابمو دیر داده دارم بهم‌میریزم میدونم تقصیری نداره میدونم این همه نباید وابستش باشم‌زیر فشار قرارش ندم ولی دست خودم نیست اون خیلی خوبه خیلی خوب

شکاک شدم...  هنوزم نمی دونم داره بهم خیانت میکنه یا من اشتباه میکنم...  چهار ساله دارم خ ...

وای منمم

درکت میکنم خیلی سخته خیلی خدا به دلت صبر بده

باز تو میتونی‌به زبون بیاری که شک میکنی

ولی من شک‌میکنم ولی نمیتونم بهش بگم نمیتونم به زبون بیارم تا حالا یه بارم بهش نگفتم 

ولی هر بار اخرش میبینم به هر چی‌که شک‌کردم اشتباه بوده 

ن اگ علاوه بر چیزایی ک دارم پول داشتم خوشبخت بودم

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️