2777
2789
عنوان

بهترین شغل🥼👔🧥👕

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرتون اگه پزشکی قبول شدم برم یا ن؟

خب اگه پرستیژ میخوایی برو گلم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خب اگه پرستیژ میخوایی برو گلم

بنظرت با حقوق پزشکی میشه سالی یه بار بهغیر خرج تفریح ی سفر خارجی رف؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
بنظرت با حقوق پزشکی میشه سالی یه بار بهغیر خرج تفریح ی سفر خارجی رف؟

عمومی نه دیگه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دندون پزشکی چی میشه؟!

شاید 🤕🤕🤕

ای بابا  پس شما خودتون دلیلتونو میگید بخاطر انتخابتون؟

واقعیتش بابام آرزوش بود سالی که قبول نشدم خیلی گریه کرد منم نخواستم آرزوش درحد آرزو براش بمونه دلیل اولم بابام بود حقیقتش 

واقعیتش بابام آرزوش بود سالی که قبول نشدم خیلی گریه کرد منم نخواستم آرزوش درحد آرزو براش بمونه دلیل ...

خودتون چی بحرحال الان به خاطر ی انگیزه دارید درس میخونید اون چیع؟

پزشکی رشته سختیه عشق میخواد خوندنش و علاقه و کارشم همینه سخت و حساس

بهتره بخاطر عشق به پزشکی و خدمت به مردم بری پزشکی نه درآمد و سفر خارجی

بعضی آرایشگرا درآمدشون از پزشک هم بیشتره اگه درآمد فقط مد نظرته

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
خودتون چی بحرحال الان به خاطر ی انگیزه دارید درس میخونید اون چیع؟

بابام

پزشکی رشته سختیه عشق میخواد خوندنش و علاقه و کارشم همینه سخت و حساس بهتره بخاطر عشق به پزشکی و خدمت ...

علاقه ک دارم 

علاقه ک دارم 

اگه علاقه داری پس همون رو براش تلاش کن تا به علاقت برسی درامد برات مهم نباشه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی