2777
2789
چ خوشگله

اره 

موهام خودم این رنگیه نصفه مشکی شده 

می‌خوام دفعه بعد پیازی رنگ بذارم 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

این رنگ دکلره میخواد؟؟؟🤤

آره عزیزم 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عع چه خوب  من فکر کردم رنگ فانتزیه بری حموم پاک میشه

خب رنگ فانتزیه اما باحموم پاک نمیشه

جنوبی ام    سبزه شیرین   خونگرمم  چاله گونه هم دارم محشره   عاشق شوهرم ودخترام کی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن   شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم  

اسی پیازی 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
خب رنگ فانتزیه اما باحموم پاک نمیشه

خب پس خوبه فقط سریع پاک نشه 😂😂

رفتم آرایشگاه برام رنگساژ گذاشت صورتی ملیح 

رفتم حموم پاک شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب پس خوبه فقط سریع پاک نشه 😂😂 رفتم آرایشگاه برام رنگساژ گذاشت صورتی ملیح  رفتم حموم پاک شد ...

مدت رنگساژ که طولانی تر بشه رنگ تیره میشه بعد ازخموم کمکم رنگ باز میکه خوشگل میشه احتمالا برا شما مدتش کم بود  اما درکل باید تا یهماه هر دوهفته یا یه هفتع رنگساژو تکرار کنی 

جنوبی ام    سبزه شیرین   خونگرمم  چاله گونه هم دارم محشره   عاشق شوهرم ودخترام کی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن   شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم  
این مدل اینستا پیج داره عزیزم؟

این عکسا مال زمان عقده دوسال پیش ذخیره کردم مال یه آرایشگاه بود 

الان عروسی کردم ولی پیج و دیگه ندارم 🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مدت رنگساژ که طولانی تر بشه رنگ تیره میشه بعد ازخموم کمکم رنگ باز میکه خوشگل میشه احتمالا برا شما مد ...

اوووو کی حوصله داره 🥴🥴🥴🙄🙄🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این عکسا مال زمان عقده دوسال پیش ذخیره کردم مال یه آرایشگاه بود  الان عروسی کردم ولی پیج و دیگ ...

اها باشع عسیسم.من شمارو یادمه امضات گذاشته بودی دعا کنید برم سره خونه زندگیم اون موقع من باردار بودم دیگه بچم ب دنیا اومد درگیره اون شدم الان که یکسالش شده تازه وقت کردم بیام نی نی سایت سربزنم😂🤦‍♀️خوشحال شدم امضاتو دیدم ایشالا خوشبخت بشی عزیزم♥️🥰🌹🌸

♡🦋جور دیگر باید دید،زیرا جهان جور دیگر است♡🦋
اها باشع عسیسم.من شمارو یادمه امضات گذاشته بودی دعا کنید برم سره خونه زندگیم اون موقع من باردار بودم ...

واااای عزیزم چه جالب😁😁😁🤩🤩😂😂اره خودمم 

مرسی گلم 😘😘😘😘

خدا نی نی تو برات حفظ کنه عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

1
5
10
15
20
25
30
35
40