2777
2789
عمل بینی سخته؟؟؟ بنظرت بکنم؟؟ میترسم افتضاااااح

اصلا سخت نیس  و دردی هم نداشتم

بینیم افتضاحه؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
چه همه خوب حدس زدید ۲۶سالمه.نمیدونم اون خانومی ک گفت ۳۵چجوری حساب کرد چون سنو از خط ابرو خطوط زیر چش ...

😃😂😂ع چهار سال جوون تر بهت میخوره

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😃😂😂ع چهار سال جوون تر بهت میخوره

خداروشکر.بهم میخوره مجرد باشم متاهل باشم بچه داشته باشم نداشته باشم هووم؟😂😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
واقعا؟؟؟ عروست نشم؟     خوشگلمااااااا

چرا که نه عزیزم 😍😍❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
منم عکسمو گذاشتم دیروز یه نفر گفت 42.از رو معده حرف میزنن

😂😂😂حداییش ۳۵سم خالص بود 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
😃برعکس گفتم،۱۷.۱۸میخوره نم والا

واقعا😁

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر