2777
2789
دختر ندارید؟

نه عزیزم همین ی دونه پسرو دارم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اره گوشتی بود تا سه ماه بعد شبا میزدم الانم بعضی شبا میزنم

دکتربهت گفت شبابزن؟

فک کنم زدن چسب زیاد خوب نباشه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس یادم نمیاد کدومی🤕❤️

بیا بذارم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
داداشام ازدواج کردن ،چرا نمیری از ایران که بهتره 😂

بابام اخلاق گندی داره. با اون تا سرکوچه ام نمیرم... اینجا تحملش میکنم از سرشم زیاده.

پسر پیدا نمیشه ک اخه... جهش های روز ب روز کروناام دیوونم کرده. نمیتونیم ت خیابونم پسر تور کنیم.

عزیزم مگه قهر بودن😂😂

نه ولی پسرم گوشیش خاموش بود فک کردم قهرن زنگ زدم به اون گفت شارژش تموم شده 😂

نه دکتر نگفت گفت چه بزنی چه نزنی تاثیری نداره عکسمو گذاشتم دیدی

اره عزیزم

بینیت خوبه   چون گوشتی بود ورمش دیرمیخوابه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
بابام اخلاق گندی داره. با اون تا سرکوچه ام نمیرم... اینجا تحملش میکنم از سرشم زیاده. پسر پیدا نمیشه ...

😂😂😂لعنت به کرونا 

نه دکتر نگفت گفت چه بزنی چه نزنی تاثیری نداره عکسمو گذاشتم دیدی

من همیشه شمارو یجور دیگ تصورمیکردم باتوجه ب عکس پروفایل واسم کاربریت فک میکردم دوربر  20 سالت باشه ومجردباشی