2777
2789
عنوان

حامله شدن به اصرار شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 31 پست

ما مشکلی نداشتیم و از روز اول عروسی جلوگیری هم نداشتیم سه سال طول کشید تا باردار شدم. ترجیح میدم بچه اولو اصلا عقب نندازم.‌طبق تجربه خودم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو نکنید اول زندگی خیلی مشکلات هس بچه نباید بیاد وسط این مشکلات...

قانعش کن بگو یکم دوتایی باشیم تا جایی ک خسته بشیم و دیگه دلمون واقعا بچه بخواد بعدم الان واقعا درس نیست تو این شرایط کرونا من درک نمیکنم چرا میزارن باردار شن؟! اخه دکتر و بیمارستان و فلان تو این شرایط چجوری میرن

اگه  وضع مالی خوبی دارین  بنظرم اقدام کنی بهتره 

حالا اقدام کن ببین بچه دار میشین یا نه بلکه خدایی نکرده یکیتون مشکل دارین. اگرم مشکلی نداشته باشین جلوگیری ک بکنی  خدایی نکرده تنبلی تخمدان بگیری فیبروم بیاری کیست و هزار زهرمار دیک خودت بعدن دردسر میشه باید یه عالمه پول دوا و درمون بکنی. انشالله منظورمو رسونده باشم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ما مشکلی نداشتیم و از روز اول عروسی جلوگیری هم نداشتیم سه سال طول کشید تا باردار شدم. ترجیح میدم بچه ...

دقیقا

من یه سال جلوگیری کردم الان یه ساله ک باردار نمیشم  

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

اگه شناختتون کافیه چون یکسالم عقد بودین چه اشکال داره ..

ولی بلافاصله نه چون تازه رفتین زیر یک سقف بزارین حداقل چند ماه بگذره بعد .. چون  اوایل دو نفر با دو تربیت متفاوت کنار هم قرار میگیرن ممکنه یک مقدار تنش وجود داشته باشه که طبیعیه بعد ی مدت قلق همدیگه دستتون میاد

دقیقا من یه سال جلوگیری کردم الان یه ساله ک باردار نمیشم  

ایشالا بزودی باردار بشی 💕💕

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ما از همون اول اقدام کردیم

جفتمون نی‌نی می‌خواستیم

دوبار سقط شد

الآن سال ۴ سال از ازدواجمون گذشته باردارم و دعا می‌کنم این یکی بمونه

هیچوقت فکر نمی‌کردم اینطوری بشه

این رو بدون که بچه دار شدن خیلی حساب کتاب نداره

ممکنه شما بخواید نشه

یا شما نخواهد بشه

اما اگر مطمئنی همه چیز مرتبه

ولی الآن شما باید دوتاییتون از نظر روحی آماده باشید

بهش بگو آمادگی نداری

و این عدم آمادگی بعدا اذیتت می‌کنه...

بله عزیزم.با این غذاها و مرغای هورمونی که میخوریم ،همه دچار تنبلی و کیست تخمدان و مشکلات رحمی شدیم.هرچی زودتر بهتر

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا