2777
2789
عنوان

ختم مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 24 پست
عزیرم اگه مجردی ما قراره چله دعای معراج بگیریم خواستی بیا تایپیک آخرم اسمتو بگو

خیلی ممنون ولی باور کن هر ختمی برداشتم هرچییییییی حتی اینم برداشتم

جواب ندادنی نمیده

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم همون ذکر استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع سماوات و الارض من جمی ...

بله همین ولی اول الرحمن الرحیم میگم بعد الحی القیوم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
اینی ک گفتی چطوره استارتر؟

14000 تا یاعلی بگید ، و تو دلتون ایمان داشته باشید به حاجتتون می رسید ولی به خدا بگید خدایا من راضیم به رضای تو من مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنی... 

ببین خییییلی حاجت گرفتما خیلی  ... قول بدید اگر حاجتتون به صلاح نبود و برآورده نشد باز هم یاعلی رو ترک نکنید ، هرروز شده یدونه یاعلی بگید

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
یادمون میدی استارتر؟

14000 تا یاعلی بگید ، و تو دلتون ایمان داشته باشید به حاجتتون می رسید ولی به خدا بگید خدایا من راضیم به رضای تو من مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنی... 

ببین خییییلی حاجت گرفتما خیلی  ... قول بدید اگر حاجتتون به صلاح نبود و برآورده نشد باز هم یاعلی رو ترک نکنید ، هرروز شده یدونه یاعلی بگید

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
من گفتم حاجت نگرفتم😔 الان دارم استعفاره۴۰۰تای امام صادق میگم  کسی حاجت گرفت؟

عزیزم حتما به صلاحت نبوده ... مطمئن باش خدا بهترینارد میخواد برا همه

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
عزیزم حتما به صلاحت نبوده ... مطمئن باش خدا بهترینارد میخواد برا همه

برا رزق روزی برکت کار همسرم گفتم دستمون خیلی خالی😔😔

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
14000 تا یاعلی بگید ، و تو دلتون ایمان داشته باشید به حاجتتون می رسید ولی به خدا بگید خدایا من راضیم ...

مرسی❤

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
14000 تا یاعلی بگید ، و تو دلتون ایمان داشته باشید به حاجتتون می رسید ولی به خدا بگید خدایا من راضیم ...

مرسی عزیزم 💝🙏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️