2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صدرصدهم خوب شدن داشتیم

۱۰۰٪  

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.
بیمارستان نمیرسند .کاش خونه پرستاری میکردید بهتره

دکتر گفت عزیزم اتفاقا اونجا بهتره ب نظرم چون اکسیژن خونش و تب و مدادم چک میکنند

بیمارستان خیلی خوبی بردیمش البت ک پولشم خوبه🤦🏽‍♀️

تو هر اتاق دو نفرن با یخچال و دسشویی و حموم و همه چی

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
چرا من خوب نمیشم به ریه هم نزده بی جونم حال ندارمم هم خودم هم همسرم  همسرم روز دهمشه من روز شش ...

شما تست دادین؟بی حالی واقعا بده

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

چرا من خوب نمیشم به ریه هم نزده بی جونم حال ندارمم هم خودم هم همسرم  همسرم روز دهمشه من روز شش ...

خوب میشی فقط تا میتونی میوه و مایعات و غذای سالم بخور من دکتر برام شربت تقویتی ایمونوس اگه اشتباه نکنم روزی ۲بار میخوردم قرص سلنیوم پلاس هم داد

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭