2777
2789
عنوان

برای جوش روی باسن چیکار میشه کرد تروخدا🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 56 پست
امیدوارم شرایط مشابه برات پیش بیاد تا بتونی درکم کنی ک چقد آزار  دهندس نه خنده دار

خصوصا بعد عروسی سختره ..

من بازوم اونطوریه میفممت

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبع بدنتو عوض کن

عایا شیر تان سرمیرود موقع گرم کردن؟

عایا مدونی هویج ویتامین آ نداره 

عایا میدنی چرا کاهو خواب اوره 

میخوای بدنی کدوم کوه هنوزم رشد میکنه 

وکلی چیزای دیگه میخوای بدونی بدو بیا اینجا از بقیه غقب نمونیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7138852/بیاین-اینجا-هرکی-هر-اطلاعات-عمومی-داره-بذاره

جنوبی ام    سبزه شیرین   خونگرمم  چاله گونه هم دارم محشره   عاشق شوهرم ودخترام کی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن   شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم  
هیکلم خیلی خوبه پلی عین جوشا باعث میشه پیش همسرم اعتماد بنفس نداشته باشم 🥲

دقیقا عین من...بازومو اون نگا کردنی خودم خیالم چ حرفای میادو میره 

منک دکتدم رفتم جواب نداد

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

عزیزم گرمی جات ی مدت مصرف نکن

دوستم ی مدت تموم پشتش صورتش همه جا جوشای ملتهب قرمز میزد رفت دکتر 

دکتر گفت گرمی جات مصرف نکن فقط غذا با طبع سرد بخور

سر دوهفته عالی شد پوستش کلا جوشم نزد

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
اره بگو تروخدا هر چی ک هس

به چشم دیدم تاثیرشو

یه پیاز کوچولو بردار روی  اجاق گاز حرارت بده، (پوستشو نکن همونطوری بذار روی شعله کم تا گرم شه، نسوزه، داخلش نرم و داغ میشه) 

بعد سر پیاز رو یکم برش بده بذارش روی جوش، 

تمام عفونت و چرک جوش رو از زیر پوست و داخل گوشت جذب میکنه سمت پوست

میشه مثل این جوش هایی که سرشون سفید شده، اونوقت چرک رو تخلیه کن

درمانش خیلی راحت و ارزون قیمته☺️ محلول کلیندامایسین ۱۵هزاره بخر 

قیمتش ؟

شکا جواب گرفتین ؟چند بار تر روز ؟

دعات میکنم اگ خوب شم،همیشه❤️

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️