2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 44 پست
نه نه اصلا فقط بیحالی داشت خیلی زیاد نمیتونست روی پاش بمونه امپول تقویتی و دگزا همین هنوز هنوزم ...

شوهر منم تقویتی زد با یه دونه دگزا 

اخه یه دونه دگزا کم نیس

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عرق میکنم هنوز بعد ۱۲ روز خیس عرق میشم نگران نباش منم دگزا زدم فک کنم از همین دگزاها باش

شایدم

ریه هاتون مشکل پیدا نکرده؟

سرفه هم دارید؟

وای خدا کنه ازیترمایسین بهش نداد  ولی هفته پیش دکتر به من داد ۶تا ولی امشب به شوهرم نداد البته ...

شیربرنج خوب نیس

ابنخود خیلی خوبه

سوپ رقیق کمی جو کرفس هویج بلدرچین یه حبه سیر و یه چوب دارچین هم بزن

فلفل نزن به غذاها فعلا

موز انبه اگه تب ندارن خوبه

بیشتر مایعات ولرم بده بخورن حتی اب ولرم

وای خدا کنه ازیترمایسین بهش نداد  ولی هفته پیش دکتر به من داد ۶تا ولی امشب به شوهرم نداد البته ...

آبگوشت پر نخود و چند حبه سیر عالیه ولی شیر و لبنیات رو فعلا فاکتور بگیر برنج هم ندی بهتره معدش رو سنگین میکنه.گوشت تو شیشه اگه بلدی،سوپ بلغور گندم عالیه.

شما خودت چطورشو‌گرفتی؟ ان شالله خفیفه 

نمیدونم من 

یهو جمعه هفته پیش بدن درد شدید گرفتم هرچی خواستم تحمل کنم دیدم نمیشه دیگه اخر شب رفتیم دکتر 

شایدم  ریه هاتون مشکل پیدا نکرده؟ سرفه هم دارید؟

همون دگزا خیلی خوب بود من حالم خیلی بد بود زود رفتم دکتر شدید سرفه داشتم و صدامم گرفته بود اگه اونو نمیزدم کلی ریم درگیر میشد ولی خب خداروشکر درگیری ریم کم بود ۵ درصد بود

آبگوشت پر نخود و چند حبه سیر عالیه ولی شیر و لبنیات رو فعلا فاکتور بگیر برنج هم ندی بهتره معدش رو سن ...

ممنون فداتشم 

مقوی بهش میدم زودتر خوب بشه 

😭

تند تند خشکش میکنم یکمم بادش میزنم 😭😭😭😭😭چیکار کنم بخدا خودم هنوز خوب نشدم اینم شدید عرق میکنه ح ...

نه بادش نزن.لباس نرم و نخی چند دست بذار کنارت مدام عوض کنه..میفهمم خیلی سخته..شوهرمنم الان کرونا داره حدود دوهفته ست ندیدمش.داریم دیوونه میشیم..تنها خونه ست.من خونه بابام

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
همون دگزا خیلی خوب بود من حالم خیلی بد بود زود رفتم دکتر شدید سرفه داشتم و صدامم گرفته بود اگه اونو ...

یه دونه دگزا بهتون داد؟؟؟

بعد چندروز خوب شدی؟

نه بادش نزن.لباس نرم و نخی چند دست بذار کنارت مدام عوض کنه..میفهمم خیلی سخته..شوهرمنم الان کرونا دار ...

اخی عزیزم انشالله زودتر خوب بشن 

منو شوهرم که جفتمون باهم داریم 😭😭

نه ۶تا دگزا داد همون روز اول که یدونه دگزاو سرم زدم حالم ولی تغییر کرد الانم البته بعد ۱۲ روز خوب خو ...

چه دکتری رفتی از همین پزشک عمومیا؟