2777
2789
وای ممنونم بوس بهت

خواهش میکنم گلم ❤❤❤❤❤

ادو تویلت هم خوبه noan

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اونو شنیدم البته اصلش

آره 👍🌹🌹

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بیشتر ببینید
@jungkooklover     میشناسی؟

چه جوری دوست داری  ?

از بین عطرایی که داشتم لالیک لامور و in the mood for love خیلی بوی ملوس و ناز و دخترونه ای دارن   ولی ماندگاری و رد بوی زیادی ندارن 

یکی دیگه هم که خیلی دوست داشتم سرد و یه کم تلخ بود اسمش یادم نمیاد ولی توی سایت عطرافشان اگر پیداش اسم و عکسشو واست میفرستم 

راستی اگر بودجه ات میرسه ورساچه کریستال برایت هم عالیه  نداشتمش ولی چند بار از عطر دختر خالم که زدم عالی بود 

البته نمیدونم چه جور عطری دوست داری من چون خودم عطرای سرد دوست دارم بهت پیشنهاد دادم

راستی اگر بودجه ات میرسه ورساچه کریستال برایت هم عالیه   نداشتمش ولی چند بار از عطر دختر خالم ...

هوم اینم یادم باشه برم بپرسم 😌💜

broke and I still see you in all my pieces

ممنونم  بله من نتونستم تگ بکنم  میشه منو تعلیق کنید

زود بیا قربونت برم دلمون تنگ میشه واست🥺💙💚

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....