2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 59 پست
گلم بنظرم ھیچکس عاشق تر از من و شوھرم نبود ۶ سال با ھم دوست بودیم الان ۴ سالہ ازدواج کردیم ۔حتی پیش ...

آره درسته عزیزم 

خیلی سخته با مادر شوهر موندن ، من حاضر بودم خونش ی طبقه بالا باشه غذاشم من بدم ولی تو ی خونه رو چجوری تحمل کنم ؟ 

نفهم فوش کوچیکشه عصبی میشه فوش بدتر میده بعدشم منو مقصر می‌دونه میگه تو دعوا انداختی منم فوش دادم خیلی بهم فشار آوردی منم قبول میکنم و میبخشمش چون دوسش داشتم

حتی یه طبقه بالاتر هم دیوونگیه باور کن این همه تجربه بس نیست ؟؟؟

خب من بخاطر کسی ک دوسش داشتم تحمل میکردم ولی اون انقد دوسم نداشتی ک حتی اونم قبول نکرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم میکنم مرسی از راهنماییت 😔

خیلی سخته اولش برات ولی باید تحمل کنی دیگ ایتطوری ک سال ها گرفتار باشی  بدتره

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
این که نخوای با مادر شوهر یک جا باشی کاملا منطقیه و حق داری  ولی واقعا تو مرحله ای که هنوز خرش ...

اره گفت فوش کوچیکشه اون فوشای بدتر میده ک بعدش میگه تو عصبیم نمی‌کردی نمیگفتم 

آره درسته عزیزم  خیلی سخته با مادر شوهر موندن ، من حاضر بودم خونش ی طبقه بالا باشه غذاشم من بد ...

عزیزم بہ نظرم این رابطہ را تموم کن ۔ من ھرچقدرم عاشق باشم توھین رو نمیتونم تحمل کنم۔

نه اصلا نمیتونم ولی انقد منو مقصر همه چی دونسته ک حتی بعضی موقع ها عذاب وجدان میگیرم میگم اگه من عصب ...

اازدواج و ادامه رابطه با این آدم به جایی می رسونتت که مجبور بشی روزی چند قرص اعصاب بخوری 

مثل من ( البته من مشکلاتم فراتر از این حرفا بود )

اما بدون هر چیز بدی قبل عقد باشه ده برابر بدترش رو تو عقد می بینی و صد برابر بدترش رو بعد عروسی 

کسی که الآن راحت عصبانی میشه و فحش میده بعدا بدتر عصبانی میشه و بدتر فحش میده و کتک میزنه ( تو الان تهش روزی یک یا دو ساعت باهاش باشی بعدا ۲۴ ساعت )   

اازدواج و ادامه رابطه با این آدم به جایی می رسونتت که مجبور بشی روزی چند قرص اعصاب بخوری  مثل ...

اره درسته حرفت آدمیه ک هر چی میگی هم قبول نمیکنه میگم این همه پسر مگه همشون وقتی عصبی میشن فوش میدن میگه آره بدترسم میکنن تو بهم فشار نیار 

خب من بخاطر کسی ک دوسش داشتم تحمل میکردم ولی اون انقد دوسم نداشتی ک حتی اونم قبول نکرد😔

منم دقیقا فک می کردم دوسش دارم و خیلی از خودم و حقم گذشتم اما بعد به خودم اومدم و دیدم دوست داشتن نبوده حماقت محض بوده 

دوست داشتن خیلی وقتا اسمیه که رو حماقت و بی عقلیمون میذاریم تا کمتر به خودمون بر بخوره

دوست داشتن رو نگه داره برا کسی که حداقل قدرت رو بدونه و بهت احترام بذاره

اره گفت فوش کوچیکشه اون فوشای بدتر میده ک بعدش میگه تو عصبیم نمی‌کردی نمیگفتم 

بعدا که ۲۴ ساعت در کنارشی هم قراره همش با حرفات عصبی بشه 

دخترم زندگی و جونت رو دو دستی نگه دار و از آدمای عصبی دور بمون

نه عزیزم چون گفتی مشکلاتم زیاده پرسیدم بگردم الهی با سن کمت 

خدا نکنه

امیدوارم اتفاقایی که واسم افتاد برای کسی نیفته

خیلی سخت گذشته بهم  و برام خیلی دردناکه که خیلی جا ها باید می فهمیدم و جلوی این اتفاقات رو می گرفتم اما حماقت کردم و ادامه دادم😑

شما که هنوز مجردین این حرف رو از من همیشه به یاد داشته باشین : ازدواج نکردن و مجردی تا آخر عمر خیلی بهتر از ازدواج با یه فرد نامناسبه

ان شاءالله که خیلی خوشبخت بشی عزیزم

خدا نکنه امیدوارم اتفاقایی که واسم افتاد برای کسی نیفته خیلی سخت گذشته بهم  و برام خیلی دردنا ...

منم همینو میخوام ایشالا ک جور میشه 

مرسی مهربونم 

ایشالا توام خوشبخت بشی