2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 33 پست
ببخشید نمیخوام نگرانت کنم ولی پسر یکی از اقوام تب داشت دکتر گف کردناست احتمالا چون الان سرماخوردگی و ...

دکتر چک کرد بهم گف کرونا نیس یه ویروسی جدیده اما اطرافیانم میگن احتمالا کروناس

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شد ۳۹ و ۱  داره میره بالا میترسم اوضاع کرونا خرابه  الان نیم ساعت تا ۴ ساعت مونده&nbs ...

ببر پاشویش کن سریع عزیزم

شربت اگه زودتر از ۴ ساعت بدی تاثیرات خیلی بدی تو مغز بچه میزاره

دکتر چک کرد بهم گف کرونا نیس یه ویروسی جدیده اما اطرافیانم میگن احتمالا کروناس

همون کروناس به نظر منم مراقب خودتون باشید بچت دو سه روز دیگه خوب میشه مواظب باش خودتون درگیر نشید دکتر گفته بود کرونا دلتا در بیشتر مواقع اول بچه ها میگیرن با علایم خفیف به بزرگترها انتقال میدن با علایم شدیدتر

الان شد ۳۹ و ۱  داره میره بالا میترسم اوضاع کرونا خرابه  الان نیم ساعت تا ۴ ساعت مونده&nbs ...

ببین این کازایی که‌میگمو حوصله کن حتما انجام بده من نتیجه گرفتم واسه دخترم. اول از همه شربت پروفن یا استامینفن واسه تبو الان بهش بده چون تبش بالاس خطرناک‌ دوم پاشویش کن با اب ولرم نزدیک به سرد. بعد این کار یک پیازو حلقه کن به اندازه کف پاهای بچت‌ رو دوتا کف پاش پیاز حلقه شده رو بزار یا با باند یا دستمال ببند یا جوراب نازک اگه داره پاش کن. مطمن باش تا چند ساعت تب نمیکنع و راحت میخابه این کارو حتما انجام بده