2777
2789
عنوان

ابریزش بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
اره همون لوکاست و فاموتیدین .سیتریزین.نه داروی یرخود که ن والا من همونا رو نمیتونم تحمل کنم. معدم م ...

خب پس ان شاءا... با همین داروها خیلی زود خوب میشید. با بخور و اب و نمک و کیپی بینیتون بهتر میشه. برای بخور هم یا اب جوش خالی باشه یا یکم‌جوش شیرین ان شاءا... خیلی زود سلامتیتون رو بدست میارید من خودم الان روز ۳۰ هستم گاهی بینیم کیپ می شه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
درست علائم منه.کرونا نبود از شما؟

واااای😫من رفتم تست دادم الان یه هفتس جوابش نیومده ،از یکی پرسیدم گفت جوابش نیاد تا ۲ ۳ روز ینی منفیه ، مال شما چن روز طول کشید بیاد جوابش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس ان شاءا... با همین داروها خیلی زود خوب میشید. با بخور و اب و نمک و کیپی بینیتون بهتر میشه. برا ...

واقعا ممنونم‌...لطف کردین ان شاالله

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
واااای😫من رفتم تست دادم الان یه هفتس جوابش نیومده ،از یکی پرسیدم گفت جوابش نیاد تا ۲ ۳ روز ینی منفی ...

من رفتم خصوصی ۲۴ ساعته اومد البته تست حلق و pcr

الان خوبید؟احتمالا کرونا داشتید و تموم شده ی هفته گذشته دیگه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من رفتم خصوصی ۲۴ ساعته اومد البته تست حلق و pcr الان خوبید؟احتمالا کرونا داشتید و تموم شده ی هفته گ ...

خداروشکر بهترم،ینی از اولشم حالم زیاد بد نبود،آخه من آلرژی فصلی دارم دقیقا هرسال همین وضعیتو دارم ،امسال بخاطر کرونا ترسیدم رفتم تست دادم که اونم خبری نشد

خداروشکر بهترم،ینی از اولشم حالم زیاد بد نبود،آخه من آلرژی فصلی دارم دقیقا هرسال همین وضعیتو دارم ،ا ...

خداروشکر .منم فک کردم الرژی دارم چون کاملا هر سال داشتم ولی واقعا مثل سرماخوردیگی هایی ک تو بچگی گرفتم هست

خداروشکر .منم فک کردم الرژی دارم چون کاملا هر سال داشتم ولی واقعا مثل سرماخوردیگی هایی ک تو بچگی گرف ...

کرونا هم بوده باشه دیگه خوب شدم😁 خودمو قرنطینه کردم یه هفته هم روش