2777
2789
عنوان

متولدین کدوم ماهها خوشتیپ ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 34 پست

فروردین و مرداد

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیر و خرداد

خرداد اخه ؟؟؟؟ 

خردادی های ما یک تیپ های مزخرفی میزنن که باید بیای و ببینی 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنین کاربری چهارممه 😀 . از سال ۹۱ عضو اینجام 😁😁😁 به من تهمت نزنین تهمت و توهین به بنده ممنوعه و تاوان داره 😃 چه تو نی نی سایت چه بیرون نی نی سایت 😃😃
آبانیا خیلی خوبن ... از نظر تیپ  ولی از نظر اخلاق و تعهد صفر تا جایی که دیدم

اخ گفتی 

اخلاق صفررررررررر

به تاریخ عضویتم نگاه نکنین کاربری چهارممه 😀 . از سال ۹۱ عضو اینجام 😁😁😁 به من تهمت نزنین تهمت و توهین به بنده ممنوعه و تاوان داره 😃 چه تو نی نی سایت چه بیرون نی نی سایت 😃😃
نه خردادی نیستم توی نمناک خوندن😐💔

ببخشید ولی نمناک طالع بینی هاش چرت زیاد میگه مثلا گفت تیریا خیلی زشتن 😐😐😐😐 

بعد از ابان و مرداد تیریا از همه خوشگلترن بعد این میگه زشت 

ببخشید ولی نمناک طالع بینی هاش چرت زیاد میگه مثلا گفت تیریا خیلی زشتن 😐😐😐😐   بعد از ابان ...

ولله من تیر ماهیم خیلی بهم بر خورده بود حتی اطلاعاتشم درست نیستن

🌍لطفا منو توی تاپیک های عکس و داستان تگ کنید💕 @بچه_معروف‍ م🎀
تیپ ی چیز کاملا سلیقه ایع چ ربطی ب ماه تولد داره😐

برا سرگرمی گذاشتم دسته بندی رو نمیبینی ؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792