2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم هنوز فرصت دارید  نگران نباشید کسی که واقعا شما رو بخواد و عاشق واقعی باشه بدون هیچ مسئله ...

واقعیتش من تا حالا کسی را ندیده بودم که در این شرایط باشه و ازدواج کرده باشه. به همین دلیل می خواستم دیگه به همه بگم نه.
ممنونم از راهنمایی که کردید. آره از خدا میخوام خودش بهترین ها را سر راه همه  بذارد. سر  راه منم هر چی خیره بذارد.
ممنونم.

اره ...واقعا ازدواج خوبی کرده. اره حدارو شکر راضیه ❤💜

خداروشکر خیلی خوشحالم کردی که اینو گفتی.
چون من واقعا فکر میکردم من با این شرایط دیگه نباید ازدواج کنم و اصلا بهش فکر کنم.
خیلی امیدوارم کردی.
ممنون

اعتماد به نفستو از دست نده، کسی که لایقت باشه بالاخره میاد. 

واقعیتش تا قبل از اینکه این پست را بذارم خیلی ناراحت بودم و می خواستم دیگه به کسی اجازه ندم بیاد خواستگاریم.
اما الان خیلی امیدوارم کردید.
ممنونم.

واقعیتش تا قبل از اینکه این پست را بذارم خیلی ناراحت بودم و می خواستم دیگه به کسی اجازه ندم بیاد خوا ...

هر دختر مجردی از این خواستگار های بی درک زیاد داره. یادت نره اینا امتحان های زندگی ماست. از رحمت خداوند ناامید نشو و سعی کن صبرت رو ببری بالا. نتیجه ش رو میبینی💚

هر دختر مجردی از این خواستگار های بی درک زیاد داره. یادت نره اینا امتحان های زندگی ماست. از رحمت خدا ...

کاملا درسته.خدا کنه بتونم از این امتحان موفق بیرون بیام.
ممنونم از امیدواری که بهم دادید.