بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کامل بگو نامادریه چیشد پدرش؟ برادرش مادر خودش چی میشه
من خیلی جاهاشو نخوندم فقط دو صفحه اول ویکیم آخراشو خوندم بعد خواستم همشو بخونم ترکید
اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
هیچی نمیتونه اثبات کنه تجاوز رو ولی بچه ها میرن با مادرشون جای جدا میگیرند و مادر شاغل میشه دریا خانم با دوست نامزدشون آشنا میشن 6 ماه با هم دوست میمونن و آقا ازشون خواستگاری میکنه اینم جریان رو میگه و آقا می پذیره الان خدا روشکر خوشبختن باباش هم برگشته شهرشون و شاطر نونوا شده
اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست