2777
2789
عنوان

هزینه دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آخه🥺⁦☹️⁩

نمیدونم واقعا

هم زبونی بهش گفتم،هم اینک خودم برا مناسبتا همیشه براس کادو میگیرم ،که یاد بگیره حتی اگر بلد نیست 

اما تاثیری نداشت 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بهم خورد . خیر خسیس بود خیلی یه شامم دعوتم نکرد همه جام میگم😂😂😂😂

آبرو براش نذاشتی😂

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
😂خودش رفت بخاطر  دو کالا😂

وایییی بخدا شانس آوردی 🤣

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

[QUOTE=205026712]آبرو براش نذاشتی😂[/QUOTE

حقش😐😂😂 همه دخترای قبل زندگیشم اینجور فرار کردن😐😐😐 سرش به سنگ کاش بخوره

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
[QUOTE=205026712]آبرو براش نذاشتی😂[/QUOTE حقش😐😂😂 همه دخترای قبل زندگیشم اینجور فرار کردن😐😐😐 ...

عجب تحفه ای بوده

خب از اول میپرسیدی

از اول نمیدونستی خسیسه؟

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
وایییی بخدا شانس آوردی 🤣

😄احتمالا همه میگن😒 😄خب بحث یک عمر زندگی ، کسی الان خرج نکن دست و پا بلرزه فردا چطور تکیه گاه باشه، حتما بعد یه زایمان میگ خوشم نمیاد زن دیگ می‌خوام😂

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

نامزدی سه سال پیش بود هفته ای ۵۰ میداد پدرهمسرمم ۵۰ میداد هرهفته 😂پول پفک میگفتن خخخ ۱۶ سالم بود اون موقع الانم هروقت کارتم پولش تموم شه دوتومن یا کمتر داشته باشه بیشتر میزنه منم خرج میکنم برا خودم دوتا نینی هام سخت نگیر من اصلا تا حالا نگفتم پول بده خریدد ببر فلان چیز مد شده بخر همیشه خودش پا پیش میزاره میگه تو قانعه ای من دوس دارم بهت خرج کنم اگه زیادی گیربدی نمیده بهت پول اینم بگم کل خریدای نامزدی با خودش بود 

عجب تحفه ای بوده خب از اول میپرسیدی از اول نمیدونستی خسیسه؟

نه والا آشنا بود میدونستیم یکم اقتصادی منظم واسه خرج دیگه پای عمل خیلی خسیس بود.کلا میگن آدما تو رفاقت یکجورن تو ازدواج یکجور زندگی اینجور...تحفه والا اعتماد به سقفففف بوذ

حالا وضع مالیش چطور بود شغلش چی بود

خوب بود تهران تو یه شرکت معتبر مهندس بود منطقه دو تهران زندگی میکرد😂😂😂