2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه اش چقدره؟ نصف قیمت میگی چون من دیده بودم دوره اشونو با تخفیف ۴۰۰ هزارتومان گذاشته بودن یک ماه ...

من تمام دوره هاشو دارم و هر دورشو پنجاه هزار میفروشم و اینکه تمام دوره ها از تمامی اساتید(رنه سینانی و اندرو تریت و محمد بصیری و محمد میری و امیر خلعتبری و عرشیانفر و عباسمنش و...)

آیدی ایتام@amin_torksan

آیدی تلگرامم:

@amir_andrew

ننخرین همش تو کانال تو تلگرام رایگان وجود داره بیشتر ایناهم از همونجا دانلود میکنن میفروشن ب شما&nbs ...

احمق 

الان همشون بسته شدن من مدیر چنل فاز لرن تو تلگرامم که ۴۰کا ممبر داره

مردم میان گزارش میزنن و تلگرام میبنده چنل هارو

الانم میفروشی

بله منتها من صد میفروشم(بعضی از دوره هارو پنجاه هم میفروشم) و سه تا دوره(هرچی بخواین از میکاپ گرفته تا برنامه نویسی و تتو و علم ثروت امیر خلعتبری و عباسمنش و رنه سینانی و...تعمیرات موبایل و رنگ مو و طراحی سایت و...) بهتون هدیه میدیم 

@amin_torksanایدی ایتای من

آیدی تلگرامم:

@amir_andrew

من میخوام کجا باهات در ارتباط باشم؟

من تمام دوره ها از تمامی اساتید رو دارم که خودم خریدم و کامل هستن 

اینایی که همینطوری میفروشن ناقص میفروشن به شما ولی من خودم مدیر چنل فاز لرن تو تلگرامم و ادمین چنل استاد رائفی پور با صدکا مخاطب تو ایتا

هر دوره رو پنجاه میفروشم 

و دوره های خیلی خاص رو صد تومن میفروشم +سه تا دوره به انتخاب خودتون هدیه دریافت می‌کنین آیدی ایتای من@amin_torksan

آیدی تلگرامم:

@amir_andrew

سلام هر دوره ی اینستا رو میخواید ب ایشون @Freepackage2 پیام بدیدتوی تلگرام با قیمت نصف و یا کمتر براتون میفرسته میتونید ازش ویدیوی ضمانت ام بگیرید🙏🏻

من چندتا دوره ی اموزش زبان و ادمینی و گرافیک گرفتم.