2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه اش چقدره؟ نصف قیمت میگی چون من دیده بودم دوره اشونو با تخفیف ۴۰۰ هزارتومان گذاشته بودن یک ماه ...

من تمام دوره هاشو دارم و هر دورشو پنجاه هزار میفروشم و اینکه تمام دوره ها از تمامی اساتید(رنه سینانی و اندرو تریت و محمد بصیری و محمد میری و امیر خلعتبری و عرشیانفر و عباسمنش و...)

آیدی ایتام@amin_torksan

آیدی تلگرامم:

@amir_andrew

ننخرین همش تو کانال تو تلگرام رایگان وجود داره بیشتر ایناهم از همونجا دانلود میکنن میفروشن ب شما&nbs ...

احمق 

الان همشون بسته شدن من مدیر چنل فاز لرن تو تلگرامم که ۴۰کا ممبر داره

مردم میان گزارش میزنن و تلگرام میبنده چنل هارو

الانم میفروشی

بله منتها من صد میفروشم(بعضی از دوره هارو پنجاه هم میفروشم) و سه تا دوره(هرچی بخواین از میکاپ گرفته تا برنامه نویسی و تتو و علم ثروت امیر خلعتبری و عباسمنش و رنه سینانی و...تعمیرات موبایل و رنگ مو و طراحی سایت و...) بهتون هدیه میدیم 

@amin_torksanایدی ایتای من

آیدی تلگرامم:

@amir_andrew

من میخوام کجا باهات در ارتباط باشم؟

من تمام دوره ها از تمامی اساتید رو دارم که خودم خریدم و کامل هستن 

اینایی که همینطوری میفروشن ناقص میفروشن به شما ولی من خودم مدیر چنل فاز لرن تو تلگرامم و ادمین چنل استاد رائفی پور با صدکا مخاطب تو ایتا

هر دوره رو پنجاه میفروشم 

و دوره های خیلی خاص رو صد تومن میفروشم +سه تا دوره به انتخاب خودتون هدیه دریافت می‌کنین آیدی ایتای من@amin_torksan

آیدی تلگرامم:

@amir_andrew

سلام هر دوره ی اینستا رو میخواید ب ایشون @Freepackage2 پیام بدیدتوی تلگرام با قیمت نصف و یا کمتر براتون میفرسته میتونید ازش ویدیوی ضمانت ام بگیرید🙏🏻

من چندتا دوره ی اموزش زبان و ادمینی و گرافیک گرفتم.