2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاسفانه بله ولی بعدش خیلی هم پشیمون شدم و توبه کردم.کلا نفرین کردن کار خوبی نیست.خدا خواسته باشه خودش تقاص طرف رو میده نخواسته باشه هم با گفتن من چیزی عوض نمیشه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه بله ولی بعدش خیلی هم پشیمون شدم و توبه کردم.کلا نفرین کردن کار خوبی نیست.خدا خواسته باشه خو ...

آره دقیقا منم میگم فلج شدنش کارخداست ولی کاش میفهمید اینقد اذیتمون نمی‌کرد آخه میشه کسی به زن مرده خودش فش بده

آره دقیقا منم میگم فلج شدنش کارخداست ولی کاش میفهمید اینقد اذیتمون نمی‌کرد آخه میشه کسی به زن مرده خ ...

صبح که از خواب پامیشم قیافشو میبینم دیگه روزم خرابه اصلا حوصلشوندارم ازحرفاش متنفرم

آره دقیقا منم میگم فلج شدنش کارخداست ولی کاش میفهمید اینقد اذیتمون نمی‌کرد آخه میشه کسی به زن مرده خ ...

شاید عقلشو از دست داده.سخت نگیر این روزا هم میگذره.حالا که برای رضای خدا داری ازش پرستاری میکنی بدون که با خدا معامله کردی.پیش اون بالایی گم نمیشه

یادمه بابابزرگ بابام خیلی عمر کرد شاید بالای ۱۰۰ سال.وقتی میرفت خونه دختراش خیلی خوب بود ولی وقتی میرفت خونه عروسش ببخشید پی پی شو درمیاورد میزد به دیوارا.بعضی آدما اینجورین دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید عقلشو از دست داده.سخت نگیر این روزا هم میگذره.حالا که برای رضای خدا داری ازش پرستاری میکنی بدون ...

وای چی میگی آره درسته دیروز پسرشو نفرین می‌کرد خیر نخوری خودشو الکی از تخت انداخت پایین من هیچوقت کسیو اینجوری ندیده بودم حتی شوهرم پوشکشم عوض میکنه ولی بازم ناراضیه

وای چی میگی آره درسته دیروز پسرشو نفرین می‌کرد خیر نخوری خودشو الکی از تخت انداخت پایین من هیچوقت کس ...

نترس نفریناش نمیگیره چون به نا حقه. مادر بزرگ خودم ی سره پسراشو نفرین میکنه با اینکه افتاده نیست فقط دیالیز میشه عمه هام میرن جمعش میکنن.ی سره میگه الهی نون سواره و شما پیاده باشین.البته هیچکدوم از پسراش وضع مالی آنچنانی ندارن.حتی یکی از عموهامم که پولدار بود ورشکست کرد.ولی خب چه میشه کرد دیگه میگن اینم دختر همون پدره که میرفت خونه عروسشو بلانسبت به گه میکشید.دیگه اینجور آدما رو نمیشه حذف کرد فقط باید صبر کنی تا ببینی خدا چی میخواد براشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پدرشوهرم فلج شده مشکل اعصابم داره بعضی روزا به شوهرم فش میده اصلا واسه ما آرامش نزاشته ما همه چیو ول ...

خب دیوونه هست چه توقعی دارین ازش

یه آدم معلول و مشکل اعصاب دار کسی ازش توقعی نداره

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خب دیوونه هست چه توقعی دارین ازش یه آدم معلول و مشکل اعصاب دار کسی ازش توقعی نداره

بنظرت تو یه خونه چیکارکنیم شوهرمنم جواب میده آخه من خیلی آرومش میکنم میگم ول کن ولی باز اعصابش خوردمیشه