2777
2789
عنوان

خانماا کمک لطفا❌❌❌

198 بازدید | 14 پست

من دوماهه نامزد کردم بعد صفر عقدمه...

همه جا میگن تو این دوران توقع داشته باشید تا شوهرتون عادت کنه اگه نه دیگه تموم و فلان..

من واقعا نمیتونم میگم حالا عقد کنیم یواش یواش خواسته هامم میگم...از الان شروع کنم اینو میخوام اونو میخوام واقعا نمیتونم..

شما چی میگین..؟؟

فقط خدا..

عزیزم اینک میگن توقع داشته باشین ینی اینکه:میگ بریم فلان رستوران نگو ن اونجاگرونه و فلانه حتماداره ک میگ، قبول کن برو...میگ بریم خرید فلان چیزو بخرنگو ن گرونه، بخرش..ن اینک خودت بش بگی ک حتتتتمااا فلان چیزو برام بخر اون باید بگ و وقتی گف نگو ن گرونه تشکر کنو بخر...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا چرا به این حرفای خاله زنکی توجه میکنید

تو تازه عقد هم نکردی بعد چه توقعی میخوای داشته باشی از اون آقا

یکسال نامزد بودم عقد ها، یه بار بهش نگفتم فلان چیز میخوام خودش عقل داره دیکه اگر بخواد چیزی بده  یا بخره میکنه اون کارو نیاز نیست من خودمو حقیر کنم

بعد از ازدواج هر چقدر میخوای ازش بکش اما تو دوران عقد جالب نیست

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
واقعا چرا به این حرفای خاله زنکی توجه میکنید تو تازه عقد هم نکردی بعد چه توقعی میخوای داشته باشی از ...

منم دقیقااا همین فکرو دارم...مثلا امروز بهم گفت چیزی نیاز نداری؟گفتم سلامتیتو..

جز این چی بگم اخه

فقط خدا..

منم دقیقااا همین فکرو دارم...مثلا امروز بهم گفت چیزی نیاز نداری؟گفتم سلامتیتو.. جز این چی بگم اخه

هیچ وقت چیزی درخواست نکن

آفرین جواب خوبی دادی، اگر بیرون رفتین چیزی خواست برات بخره نه نگو اما خودت ازش نخواه

حتی اگر عقد کردین باز این فاصله رو حفظ کن تا موقعی که برین زیر یک سقف

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
هیچ وقت چیزی درخواست نکن آفرین جواب خوبی دادی، اگر بیرون رفتین چیزی خواست برات بخره نه نگو اما خودت ...

اخه میگن ازالان داری آمادش میکنی واسه بعد..بعدا چیزی بخوای دیگ نمیتونه انجام بده چون عادت کرده که کم توقع باشب

فقط خدا..

من شوهرم نامزد ک کردیم خودش یکی از کارتاشو داد دستم گفت هر چی خاستی بخر خودش هم شارژش میکرد تازه بعضی وقتا هم با هم میرفتیم یا میفهمید چیزی لازم دارم میومد دنبالم خریدا رو خودش حساب میکرد الان هم ک ازدواج کردیم همینجوره نمیزاره پول نقدم تموم بشه یا تو کارت یا دستی با اینکه خرید با خودش میرم و خودش حساب میکنه

اخه میگن ازالان داری آمادش میکنی واسه بعد..بعدا چیزی بخوای دیگ نمیتونه انجام بده چون عادت کرده که کم ...

نه گلم اینا چرت و پرتای خانمای قریه

شما بعد از ازدواج هرچی لازم داری بهش بگو برات بگیره

تو دوران عقد و نامزدی صورت خوشی نداره، حتی ممکنه احترام پدرت پیش همسرت شکسته بشه

چون فرهنگ ما طوری نیست که بعد از عقد مسئولیتت کامل بیفته رو دوش همسر

از نظر ایرانی ها تا زیر یه سقف نرفتین و روتون بهم باز نشده خبری از خرجی نیست

متوجهی که چی میگم