ماتيلداا مدیر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 عنوان سردي پسرا | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست بچه ها علت سردي پسرا چيه ؟يعني مشكل از منه!!هيچ تمايلي به make loveنداره آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن. 1400/06/04 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماتيلداا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 خب چه بهتر حداقل بهت اسیب نمیزنه و ازت توقع نداره نه يه جاهايي خيلي بد ميشه آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
ماتيلداا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 بنظرم اشتباهه ازدواج باهاش من دوسش دارم آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6496 من دوسش دارم خب اگه بعد از ازدواج هم اینجوری باشه انقد ضربه میخوری که یاد تاپیک امروزت میفتیتجربه دارم که میگم
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 داره مياد خواستگاري😂 میخوای باهاش ازدواج کنی!!! خیلی مشکله تو نی نی سایت خیلیا هستند شوهرشون این مدلیه سردن و ابراز علاقه ندارن و..عذاب آوره عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
ماتيلداا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 خب اگه بعد از ازدواج هم اینجوری باشه انقد ضربه میخوری که یاد تاپیک امروزت میفتی تجربه دارم که میگم اره ميدونم براي همين بايد تكليف اين موضوع قبلش مشخص كنم باهاش آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
مانی6091 عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 4421 تنهایید و کاری نمیکنه؟ من با دوست پسرم میرم بیرون دلم میخواد حداقل تو ماشین یه بوس کنه ولی میگه وای زشته کسی ببینه ابرو ریزی میشه خیلی رو اینطور چیزا حساسه ولی وقتی تنهاییم تو خونه ایم خوبه
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6496 اره ميدونم براي همين بايد تكليف اين موضوع قبلش مشخص كنم باهاش بشین باهاش صحبت کن ببین دلیل این کاراش چیه شاید بقول دوستمون گرایشش چیز دیگه ای باشهصد درصد مطمان شو بعد بگو بیان خواستگاری یا نهزندگی با اینجور ادما تو یه خونهحسه هم خونه بودن یا خواهر برادر بودن به ادم دست میده
ماتيلداا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 تنهایید و کاری نمیکنه؟ من با دوست پسرم میرم بیرون دلم میخواد حداقل تو ماشین یه بوس کنه ولی می ... تنها تو خونه گرم تره ولي تو ماشين و خيابون خيلي سرده😂 آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
عروسک_بالای_کمد عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 456 سرد مزاجه حتما تا کی باید خفه خون بگیریم چون دختریم!؟🙂✨🐾 کاربری قبلیم رو خودم ترکوندم 😐💜
مانی6091 عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 4421 تنها تو خونه گرم تره ولي تو ماشين و خيابون خيلي سرده😂 تو ماشین خب رعایت میکنه بحث ابرو در میونه یه بار همو بوسیدیم تو ماشین رفته بودن ب خالم گفته بودم تو ماشین لب میگرفتن😶
ماتيلداا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 بشین باهاش صحبت کن ببین دلیل این کاراش چیه شاید بقول دوستمون گرایشش چیز دیگه ای باشه صد درصد مطمان ... اره درسته خودم با ادم سرد نميتونم كنار بيام خودم آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
ماتيلداا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 تو ماشین خب رعایت میکنه بحث ابرو در میونه یه بار همو بوسیدیم تو ماشین رفته بودن ب خالم ... اخه فكر نكنم ديد داشته باشه😂 آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.