2777
2789
عنوان

میشه بیایددددد🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
اره متوجه شدم ک اشتباه شده دشمنت شرمنده.فدای سرت

🥺❤❤

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فادات😄

بزار منم بنویسم🥺😭

خسته ام مثل دختری ک تازه آروم شد و تازه زندگیش مث قلبش زلال داره میشه کنار نفسش....ولی یهو یهو ی شبه ارامشش نره و زندگیش کوفتش شه بازم....🥺

این حقیقت من

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
فادات😄

خسته ام مثل ماهی ای ک سر از دریایش بیاره بیرون ب امید نفس کشیدن اما گویا نفس همون دریای ابدی اش بود🙂

دلیل کشیدن نفس منم ی ادمع...........

عزیزم☹امیدوارم همه چی درست شِ و اوضاع بر وفقِ مرادت پیش بره💋 خدابزرگه#  

😭مرسی خدا بررگه شکی نیس تا اینجا سختی پشت سر گذاشتم ک نمیخوام حتی فک کنم بهش خدا ممو برد چلو الان شکرش شکرش شکرش تازه دارم زندگی میکنم نمیخوام ی لجو لج بلزی کوچیک باعث تغیر شه😭😭خدا میددنه تحمل ندارممم من