2777
2789
عنوان

کرونا

148 بازدید | 17 پست

سلام دوستهای عزیز

میشه هرکی تجربه دررابطه با کرونا و نفس تنگی و سرفه داره که جواب دیده راهنمایی کنه ممنون میشم بزارید من میام بعد میخونم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

تنگی نسفس و سینی تو قفسه سینه بلافاصله مراجعه به دکتر ریه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروگیاهی همراه با داروی شیمیایی بخصوص دمنوش اویشن و عناب و کندر و زوفا و شیرین بیان و گل ختمی و گل گاوزبان و مرزه و گلپر و زنجبیل و ابمیوه طبیعی فراوان و عصاره گوشت و سوپ بلدر چین

خدا بهتون سلامتی بده عزیزم

ممنونم گلم به همچنین شما

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
سلام کسی ک ک رونا گرفته تا۲۱ روز قرنطینه باشع

ممنونم کسی که کرونا داشته خوب شده جواب تستش منفی باشه بازم باید ازش دوری کرد یعنی انتقال میده؟

نه دیگ 

یه سوال دیگه شرمنده اخریشه کسی که کرونا داره ماسک بزنه منم بزنم دوتاماسک توحیاط با فاصله برم ببینمش احتمال داره بگیرم؟

یه سوال دیگه شرمنده اخریشه کسی که کرونا داره ماسک بزنه منم بزنم دوتاماسک توحیاط با فاصله برم ببینمش ...

نه اگر ظروف مشترک نباشه یا سرویس مشترک ...من درحدده سامان با مریض فاصله دارم 

کاربراقا...
نه اگر ظروف مشترک نباشه یا سرویس مشترک ...من درحدده سامان با مریض فاصله دارم 

ممنونم از راهنماییتون 🙏