2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
بخاطر دخترم خیلی وابسته اس به باباش اگه شب دیربیاد خودشو میکشه یه شب که نیومدخونه تاصبح نق زدوگریه ک ...

بچه که عادت میکنه کم کم ،من فکر میکنم زندگی اون بچه بدون یکی از والدین بهتر از زندگی توی جنگ و دعوا یا زندگی با مادری افسردست اینو از تجربه شخصیه خودم میگم یعد از طلاق والدینم آرامش بیشتری داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عقد بودم البته شرایط شما سخت تره چرا بهش نمیگی میدونی داره خیانت میکنه چرا انقد ریلکسیو هیچ واکن ...

خیلی سعی کردم بهش هم گفتم چندین بار ولی انکارمیکنه وبیشترفاصله میگیره ازم.تازه شوهرم اصلا ازاین مردهانبود که سمت زن بره فقط درحدبگوبخند بود ورابطه کاری.یه دفعه اینجوری شدولی خب الان دیگه ازدستم دررفته همه چی بخام برم بخاطربچه نمیتونم بخام بمونم شرایط داره عذابم میده 

نه عقد بودم البته شرایط شما سخت تره چرا بهش نمیگی میدونی داره خیانت میکنه چرا انقد ریلکسیو هیچ واکن ...

نمیدونم چرا هیچ کاری نمیتونم بکنم نه جداشم نه دعواکنم نه حرف بزنم حتی فقط دارم نگاه میکنم همه چیزو 

توام همین طور عزیز دلم ایشالله شوهرت سر عقل بیاد 

شوهرم تقریبا عوض شده نسبت به چندماه قبل بیشتر به فکرمونه بیشترمحبت میکنه ولی اون دختره هنوزهست وقتی پیام میدن خیلی عذاب میکشم 

نمیدونم چرا هیچ کاری نمیتونم بکنم نه جداشم نه دعواکنم نه حرف بزنم حتی فقط دارم نگاه میکنم همه چیزو&n ...

اره این واکنشت واسه منم عجیبه😅

شاید دیگه دوسش نداری از چشمت افتاده

لبخند های واگیردار😌💛
شوهرم تقریبا عوض شده نسبت به چندماه قبل بیشتر به فکرمونه بیشترمحبت میکنه ولی اون دختره هنوزهست وقتی ...

خب مگه پیاما رو ندیدی نشونش بدع بگو اینا چیه

لبخند های واگیردار😌💛
اره این واکنشت واسه منم عجیبه😅 شاید دیگه دوسش نداری از چشمت افتاده

دوستش دارم عجیب .ولی میدونم چقدر بدکردم باهاش خیلی زیاد ناراحتش کردم اون دختره هم سواستفاده کرد وخودش نزدیک کرد به شوهرم حالا دارم عذاب میکشم 

از پیاماش از شماره تماسش یا وقتی میرن سر قرار به شوهرش بگو 

قبلا همه کارمیتونستم بکنم چون رمزگوشی شوهرما داشتم ولی الان خیلی داره مخفی کاری میکنه ورمزاثرانگشت وچهره گذاشته نمیدونم دارن چه غلطایی میکنن.یه رفتارجدیدکه شوهرم پیداکرده اینه که شب نمیادخونه دوشب پشت سرهم میگه بادوستام خونه مجردی دورهم میشینیم .منم دارم دیونه میشم که دیگه اینوکجا دلم بزارم همش دلم تلاطمه میگم نکنه خونه اون زنه میره میمونه چون شوهرش شیفت کارمیکنه