2777
2789
عنوان

زنگ و پیام 😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 26 پست
اگه تو حضوري خوبه كه مشكلي نيست هم دیگه رو هم دوست دارید خداروشکر دیگه این موضوع رو با خودشون مطر ...

اصلا اگ یه روز کامل خبری ازم نباشه.. شاید فرداش زنگ بزنه بگه کجایی؟ 

چیکار میکنه؟ تو بهش زنگ میزنی؟  

چون اون زنگ نميزنه منم زنگ نمي زنم 

اون اصلاا زنگ نميزنه فقط شباا از پيش دوستاش مياد ي چندتا پيام و ميخوابه همين  

تولدم هم بود برام هديه نگرفت 

از وقتي عقد كرديم تا الان ي هديه در حد ك بگم رژ نگرفت برام 

خسيس نيست ها وقتي باهم هستيم خيلي خوبه برام ميگيرع ولي هديه اصلاا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اصلاا زنگ نميزنه فقط شباا از پيش دوستاش مياد ي چندتا پيام و ميخوابه همين  تولدم هم بود برا ...

نامزد منم همین اخلاقا ک میگی داره. کنارشم همه چی خوبه .. ولی پشت گوشی نه. اون عادت ب زنگ و اینا نداره.  چن سالشه نامزدت؟ 

نامزد منم همین اخلاقا ک میگی داره. کنارشم همه چی خوبه .. ولی پشت گوشی نه. اون عادت ب زنگ و اینا ندار ...

من موندم اين وسط نميدونمم چ كار كنم 

وقتي باهم هستيم خوبه ولي وقتي باهم نيستيم ن 

چند بار بهش گفتم ي روز دو روز خوب ميشه بعد همون اولي كلا ديگ بي خيال شدم منم اهميت نميدم ولي دلم خوش نيس 

اصلا اگ یه روز کامل خبری ازم نباشه.. شاید فرداش زنگ بزنه بگه کجایی؟ 

شما بهتر میشناسید

مگه نمیگید اگه پیام ندید ایشون هم سراغ نمیگیرن؟

امتحان کنید

یه روز پیام و زنگ نزنید

اگر جواب نداد دیگه جدي مطرح كنيد

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
من موندم اين وسط نميدونمم چ كار كنم  وقتي باهم هستيم خوبه ولي وقتي باهم نيستيم ن  چند با ...

منم اصلا دلم خوش نیس. بخاطر سنش هس. نامزد منم سنش 30 هس. چ میدونم. بقیه رو ک میبینم نامزدشون ب فکرشونه. بهشون زنگ میزنن چن ساعت حرف میزنن. ما اصلا 

من موندم اين وسط نميدونمم چ كار كنم  وقتي باهم هستيم خوبه ولي وقتي باهم نيستيم ن  چند با ...

جدیدا منم خیلی بیخیال شدم 

اصلا بهش زنگ نمیزنم. مگه خیلی واجب باشه 

پیام هم سعی میکنم ندم. 

همش تو ذهنم میگم باید پسر بیوفته دنبال دختر. ن اینکه من آویز شم

منم اصلا دلم خوش نیس. بخاطر سنش هس. نامزد منم سنش 30 هس. چ میدونم. بقیه رو ک میبینم نامزدشون ب فکرشو ...

نميدونم شايد هم ب خاطر سنش 

منم ميبينم حسرتش ب دلم ميمونه خيلييي دوست دارم ب فكرم باشه 

ولي ميدوني  نميدونم احساس مي كنم ب خاطر سنش نيس ما قبل عقدمون ي ماه نشونه بوديم باهم حرف ميزديم باور مي كني روز و شب حرف ميزديم باهم پيامش ميدادم ب ثانيه طول نميكشيد سين مي كرد و جوابم ميداد ما بابام قبول نمي كرد باهم حرف بزنيم دزدكي حرف ميزديم تو اين ماه هر وقت بفهمه بابام بيرونه سريع زنگ ميزنه ولي بعد عقد عوض شد خيلي 

جدیدا منم خیلی بیخیال شدم  اصلا بهش زنگ نمیزنم. مگه خیلی واجب باشه  پیام هم سعی میکنم ند ...

منم فك مي كنم اينطوره بايد بياد و هميشه حداقل روزي ي بار  زنگ بزنه و پيام بده يعني ي جوري نشون بدن اولويت زندگيشون هستيم دلتنگ بشن 

ولي باور مي كني ب ده و يا هشت رو مي رسه نمياد طرفم 

با اينك فاصله شهرشون تا شهرمون تقريبا ٢٥ دقيقه كمتر راه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز