2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه دنبال فان هستی و یا تغییر روحیه خوبه ولی به نظرم هیچ فالی پیدا نمیشه که دقیقا راستشو بگه و الکی دلخوشت نکنه
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم و مي روم : آنچنان خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم . 
آره عزیزم. درکت می کنم ولی با فال فقط یه مدت سرگرم میشی ... بعد میفهمی بیشترش درست نبوده. بلاتکلیفی خیلی بده. اما وقتی چیزی از کنترلمون خارجه جز صبر راه دیگه ای نداره... برای اینکه حواست کمتر بره سراغش باید خودتو با یه چیزی مشغول کنی... منم الان مثه توام.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم و مي روم : آنچنان خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم . 
متاسفانه آدمی هستم که احساسم به منطقم میچربه و اینجور موقع ها نمیتونم روی کارام تمرکز کنم یا حواسمو به چیزی پرت کنم
و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین   
خوب خانوما بیشترشون اینجورین.. ولی برای اینکه خودت ضربه نخوری باید سعی کنی کنترلش کنی... با غصه و نگرانی چیزی حل نمیشه.
ببین فقط دعا کن اون چیزی که منتظرش هستی به صلا حت باشه و از خدا بخواه در بهترین زمان ممکن برات برآوردش کنه ... -------------------------------------- حالا فالتو هم بگیر. حال و هواتو عوض میکنه. منم فال میخوام ولی نه حافظ یا تاروت ... قهوه هم که اینجا نمیشه گرفت
2790
2778
2791
2779
2792