2777
2789
عنوان

شام چی بپزم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
اگه اصرار به خورش بودن غذا نداری ،میتونی لوبیا پلو بپزی با گوشت تکه ای 

نه فقط میخوام یه چیز متنوع درست کنم 

گوشت رو با لوبیا بپزم لای برنج بذارم؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بلد نیستم😣🥴😬🙊🙊

ایبابا.بلد شدن نمیخواد.گوشتو یبار بجوشون ابشو بریز بشورش بندازش تو زودپز یه پیازو پوس بکن همونجور سالمی بنداز توش.اب به اندازه ای که سطحه گوشتو بپوشونه بریز روش نوک قاشق زردچوبه بزن .درشو ببند بزار یساعتو نیم بپزه بعد بازش کن مزه ایناشو اندازه کن سیبزمینیم بزنی تنگش خوشمزه میشه

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
نه فقط میخوام یه چیز متنوع درست کنم  گوشت رو با لوبیا بپزم لای برنج بذارم؟

پیاز سرخ کن با گوشت ، لوبیا سبر هم بپز  بعد همه را با هم مخلوط کن و بهش رب و ادویه بزن و بگذار لای برنج 

ادویه : زعفران دارچین فلفل سیاه

جواب ابلهان خاموشیست
ایبابا.بلد شدن نمیخواد.گوشتو یبار بجوشون ابشو بریز بشورش بندازش تو زودپز یه پیازو پوس بکن همونجور سا ...

باور کن تا حالا اینجوری درست نکرده بودم من کلا آشپزیم در حد زیر صفره حتی الانم که آشپزی میکنم از توی گوشی غذا درست میکنم تنها غذایی که خوب میپزم و خوب بلدم قورمه سبزیه 🙈🙈

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
پیاز سرخ کن با گوشت ، لوبیا سبر هم بپز  بعد همه را با هم مخلوط کن و بهش رب و ادویه بزن و بگذار ...

باشه مرسی🌹🌹

باور کن تا حالا اینجوری درست نکرده بودم من کلا آشپزیم در حد زیر صفره حتی الانم که آشپزی میکنم از توی ...

عزیزم😂اشکال نداره کم کم یادمیگیری.من از کلاس چهارم اشپزی میکنم.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
عزیزم😂اشکال نداره کم کم یادمیگیری.من از کلاس چهارم اشپزی میکنم.

🤪🤪

خوشبحالت غذاهای خوب میپزی

موفق باشی گلم🌹❤💐