2777
2789
عنوان

جهان سومی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست

مردم ما تو قرن ۱۹ گیر کردن😂😂

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ختنه سرون هس هنوز؟ من ک ندیدم

باورت میشه با ۲۳ سال سن تازه پارسال فهمیدم چیه

اصلأ رسم نداریم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
والامنم نوار رو میزارم لا کاغذ بعد میزارم تو پلاستیک خب اصلن درست نیست یکی نوار خونی تو رو ببینه مث ...

منم همینکارو میکنم عزیزم

منظور خرید خود نوار بهداشتیه که تو پلاستیک مشکی میدن دستت

خب نوار مثل هر وسیله دیگه تو پلاستیک میذارن سفید باشه جهان اولین یا احترام به زنهاست؟؟؟؟ اگر مردی به شوهر ما بگه طرف حساب من خانم شماست و با زن جر و بحث کنه جهان اولین؟؟؟؟ خیلی وقته پته این متن های اسراییلی روی آب ریخته؟؟؟ یه مقدار به روز باشین. الان مشکل اینه که همه بفهمن ما پریود شدیم یا نه. عجب ملاک هایی برای جهان اول هست!!!! 

ن عزیزم توی ۱۴۰۰ سال پیش گیر کردن  دوران جاهلیت#  

آره😒😒😒

من حتی نمیتونم برم واسه خودم نوار بهداشتی بخرم😒😒😑

مامانم میره واسم میگیره

هر دفعه ام میره از جاهای مختلف میگیره

میگه خجالت میکشم از همش از یه جا بخرم

😒😒😒😑😑😑😳😳😳

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
😐

😒😑😑😑 مامانم باعث شده منم خجالت بکشم به خاطرش و نتونم برم خودم بخرم😑😑

کجاش خجالت داره نمیدونم😑😑

اره حتی تو سایتم براش تاپیک میزنن هنوز(":

عجب

بی معنیه ب نظرم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪