2777
2789

نو نو

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمیشه خیلی سن حساسیه دختر منم 15 سالشه آرزشو تنها زندگی کنه تو تخیلات خودشون یه چیزایی دارن ز ...

چجوری کنترلش میکنید که راه اشتباه نره؟؟ خیلی از اون سن بچه م میترسم. از بزرگ کردن بچه ها میترسم واقعا که مبادا خطا کنم.😥 بچه م ۶ سالشه فعلا

خانوم هستم
چجوری کنترلش میکنید که راه اشتباه نره؟؟ خیلی از اون سن بچه م میترسم. از بزرگ کردن بچه ها میترسم واقع ...

خیلی باهاش گقت بگذرونید... دخترم با باباش صمیمیه... باباش هم خیلی واسش وقت میذاره با هم میرن خرید پیاده روی 

تو خونه بازی‌های گروهی هر روز انجام میدیم

به دغدغه هاش گوش بده

بذار بچه ات باور کنه که خانواده امنیترین جای دنیاس... و کسی جز خانواده نمیتونه در هر حالی کنارت بمونه... بچه اینو درک کنه هر کار خطایی سر راهش قرا بگیره واسه مشورت و کمک میاد سمت خانوادش

خیلی باهاش گقت بگذرونید... دخترم با باباش صمیمیه... باباش هم خیلی واسش وقت میذاره با هم میرن خرید پی ...

ممنونم

ایشاللا همیشه خوشبخت باشین.

من یه کم زود جوشم.

ولی به بچه م خیلیییی محبت میکنم فقط گاهی هم اذیت میکنه دعوامون میشه و گاهی داد هم میزنم سرش تا ولم کنه. اصلا سمت بازی نمیره و همش به من چسبیده.

حالا شمام با این همه خوبیهاتون شده بچه رو دعوا کنید؟ داد بزنید؟؟

من در کل مادر بدی نیستم ولی بخاطر گهگاهی دعوا کردنش خودمو همش سرزنشمیکنم😥

خانوم هستم
عزیزم شما بارداری دعات زود میگیره میشه برام دعا کنی امسال ازدواج کنم؟؟؟

انشاا... شما خواهرم وهمه جون ها خوشبخت زود بخت وعاقبت به خیر بشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.