2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

148 بازدید | 24 پست

چطوری ناخونام  خیلی خیلی فوری  بلند بشن 🥺

باید برم کاور😭😭

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بری کاور

ناخونات داغون میشن

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

نمیشه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من خیلی وقته رشد نکردن😐نمیدونم چرا

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

تو ظرف لاک که خالی شده و شستیش دو سوم روغن زیتون بریز و یه کم گلاب و ابلیمو تازه

بزار تو یخچال و روزی دو سه بار تکون بده ظرفو و با فرچه لاک بزن رو‌ناخنات و بکوب روی پایین ناخن که محل رشدشه و بعد با انگشتات ماساژ بده کامل اطراف و مخصوصا پایین ناخن رو

خیلی تاثیر داره

ماهی یه بار هم عوض کن مواد داخل رو و تازه بریز

تو ظرف لاک که خالی شده و شستیش دو سوم روغن زیتون بریز و یه کم گلاب و ابلیمو تازه بزار تو یخچال و رو ...

واقعا؟؟؟

خودتون انجام دادید

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

تخم مرخ و جو دوسر زیاد بخر برای ناخن خوبه 

❤ای ام مالفوی هدعاشق این اسمم💙       👑 و بهش افتخارمی کنم👑 هر کیم باش مشکل داشته باشه یکی می خوابونم تو گوشش😏      همینه که هس
تخم مرخ و جو دوسر زیاد بخر برای ناخن خوبه 

بخور😬

❤ای ام مالفوی هدعاشق این اسمم💙       👑 و بهش افتخارمی کنم👑 هر کیم باش مشکل داشته باشه یکی می خوابونم تو گوشش😏      همینه که هس