2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیج گیسو کمند مطلب خوب داره راهنمایی میکنه برای تقویت.

دقیقا منم میخواستم همینو بگم من تنبلی تخمدان دارم ریزش موهام البته بخاطر استرس بود با ترکیب اسنشال اویل ریزش موهام از مشت مشت به چندتا تار مو تو هفته رسید قشنگ حس میکنم ریشه موهام محکم شده 

خیلی پیجه خوبیه سربزنید از تجربیاتشون استفاده کن 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
بله اگه کنترل نشه به مرور موها هم نازک میشن و هم میریزن البته همه نه

می‌دونی من پریودمم مرتبط شده ها ولی ریزش مو دست از سرم بر نمیداره اینقدر موهام خوب بود الان فقط مونده ۴ تا شوید باید چیکار کنم؟

بله اگه کنترل نشه به مرور موها هم نازک میشن و هم میریزن البته همه نه

من بک ماهه ریزش مو شدید دارم گفتن از اعصابه نمیدونستم ممکنه از اینم باشه یه چیز جدید یاد گرفتم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
می‌دونی من پریودمم مرتبط شده ها ولی ریزش مو دست از سرم بر نمیداره اینقدر موهام خوب بود الان فقط موند ...

یه ازمایش کلی بده ببین بدنت شاید چیزیو کم داشته باشه مثلا همین قرص زینک اکساید خیلی برای ریزش مو خوبه 

کاری که من انجام دادم از اول تابستون وخیلی راضی بودم 👇

قبلش ازمایش دادم و چندتا قرص تقویتی گرفتم که مشکل درونی نباشه 

از روغن گیری ها روغن رزماری/نارگیل  بگیر با روغن نعنا (این یکیو من کارخانه ای گرفتم )

هر باز قبل حموم یه قاشق مرباخوری روغن نارگیل یه قاشق مربا خوری روغن زرماری و یه قطره روغن نعنا رو ترکیب کن با نوک انگشتات کف سرت ماساژ بده (ناخناتو نکش اروم دورانی ماساژ بده ) بذار یه ساعت بمونه بعد برو حموم ابکشی کن 

من الان دو ماهه هربار قبل حموم اینکارو میکنم خیلی خوب شده موهام (البته من هر روز دوش میگیرم اما موهامو هر چهار روز میشورم چون موهام فرو خشکه جنسش ) 

فقط حوصله میخواد صبور باش هفته های اول منم تغیری نمیدیم اما الان قشنگ متوجه شدم چقدر تاثیر داشت 

اگه بری پیجش ماسک موهای زیادی هست که شاید اوناهم مناسبت باشن 

راستی ماسک زرده تخم مرغ هم عالیه برای مو این هم خیلی ریشه رو محکم میکنه 

اگه موهات خیلی بلنده کوتاشون کن بعد با همین روشا بهشون برس که جون بگیرن و یک دفعه پرپشت شن ایشالله 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️