2777
2789
عنوان

ارادتمندای امام جواد ع بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 122 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زمان نداره ۱۴ تا میخونم ان‌شاءالله برای حفظ آبرو و زندگیم دعا کنید دوستان...

قبول باشه 

ان شاالله خبر حاجت رواییتون رو تو همین تاپیک بشنویم 

عزیزم زمان نداره هر وقت تونستید بخونید ولی خدای نکرده یوقت فراموش نکنید بالاخره عهد بستیم که بخونیم التماس دعا دارم

دلم برات تنگ شده حسین

عزیز من یدونه بر میدارم ببخشید کمه  آخه همزمان چند تا ختم دارم بخاطر همین سرم شلوغ شده بود ید ...

عزیز دل خیلی هم عاالیه 

قبول باشه که 

التماس دعا دارم ازتون

دلم برات تنگ شده حسین

قبول باشه  ان شاالله خبر حاجت رواییتون رو تو همین تاپیک بشنویم  التماس دعا

ممنون الهی امین عزیز

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
منم یه بار التماس دعا شوهرم زندانه شرایط زندگیم واقعا سخته تو رو خدا برا آزادیش دعا کنید ان شاالله ...

قبول باشه 

ان شاالله خبر حاجت رواییتون رو تو همین تاپیک بشنویم 

عزیزم ان شاالله مشکلاتتون بدست امام جواد ع حل بشه

برای آزادی زندانی دعاهایی هست که مجربن مداوت کنید ان شاالله هرچه زودتر آزاد میشن غصه نخور 

اینام یه جور امتحانه دیگه باید بگذرونیم خودم تو زندگیم یه  امتحاناتی دادم که تو خواب هم نمیدیدم روزهایی گذروندم که فکرشم آدمو از پا درمیاره ولی خدارو شکر گذشت

این روزها برای شما هم میگذره ولی قوی باشید صبور باشید ان شاالله زود تموم بشه

دلم برات تنگ شده حسین