2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر وقت اینکارم کن بریز جلوش بازی کنه آشنا بشه با غذا اصلا اصرار نکنی بخوره فقط خودت بخور به به کن&nb ...

من اصلا تجربه ندارم اولین بچمه خودمم سنم کمه کسیم دوروورم نیس راهنماییم کنه

حالا نخوردنش به کنار یک سره بالامیاره 

چرا ؟ دکتر بردیش؟ چیو بالا میاره غذاشو یا شیر ؟ ببین اگه غذاس داره قورت دادن یاد میگیره حتما رقیق و کم و با فاصله زمانی زیاد بهش قاشق بعدیو بده علت نخوردنش همین بالا آوردنشه 

چرا ؟ دکتر بردیش؟ چیو بالا میاره غذاشو یا شیر ؟ ببین اگه غذاس داره قورت دادن یاد میگیره حتما رقیق و ...

من تند تند میکنم تو دهنش اونم قورت میده ها یعنی به خاطر اینه 😞😔اصلا حوصله ندارم دوساعت بهش بشینم غذا بدم

من تند تند میکنم تو دهنش اونم قورت میده ها یعنی به خاطر اینه 😞😔اصلا حوصله ندارم دوساعت بهش بشینم غ ...

اصلا بچه دو ساعت غذا نمیخوره که همین چند تا بخوره سیر میشه کافیه حوصله کن بچت فوبیا غذا میگیره ها یعنی دیگه تا زمان مدرسه هم غذا نمیخوره بدتر اذیت میشی صبوری کن عزیزم انقدر زود میگذره 

حواست به آبشم باشه تشنه نمونه مدام باید آب بدی به بچه چون یبوست میشه ببین منم از همه دورم خودمم و شوهری که دیروقت میاد همه چی پوره کن مثل من هویج کدو و........ بپز پوره کن بزار قالب یخ تو فریزر حتی آب قلمو راحت در روز غذا درست کن من بعدش همه پوره یخ زده ها حتی پورخ میوه ها رو میریزم تو یه پلاستیک خیلی کارمو راه میندازه روزی یه زرده هم بپز میان وعده