2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای جای جوش کسی راهی داشت بگه😔😔

یه مدت هیجی به صورتت نزن، مخصوصا صابون

اگه خوب نشدی، برو حجامت

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

برای جای جوش کسی راهی داشت بگه😔😔

پیجای دارو ساز اینا رو دنبال کن قشنگ توضیح دادن باید چیکار کنی وروتین چجوریه چیزی که من میدونم اینه که کرم روشن کننده ،کرم لایه بردار ،شوینده روشن کننده ،تونر روشن کننده وضدافتاب (ترجیحاروشن کننده مثل لافار)میخواد دیگه روتین کاملش تو پیجاشون هس

صابون ک برای جوشای صورتم میزنم

من پوستم جوش نمیزنه

جاریم میگفت که دوران مجردیم خیلی جوش میزدم، یه مدت هیچی به پوستم نزدم خوب شدم، میگفت صابون از همه چی بدتر بوده واسه جوش هاش

عمه شوهرمم همیشه جوش میزد، رفت حجامت کرد زیر چانه اش رو، در چندین مرحله، و الان خوبه پوستش

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بخدا جای جوشا عمیقه خیلی مثل خال انگار لامصبا نمیرن  

یه مدت هیچی به پوستت نزن

بعدا اگه خواستی، عسل یا خیار یا گلاب بزن، اونم در حد هفته ای یکبار

البته بیشتر مشکلات پوست و مو  از درون بدنه و با تغذیه درست، برطرف میشه وگرنه ژنتیکیه

مرسی💋

ᥬ😘᭄ 

عزیزم بعد پوستت نسبت به قبل بهتر شده ؟نتیجه دیدی؟

خیلی عالی شد....راضیم فرااااووووون

پوست به یه محصول نباید عادت داد

اینا تموم شد محصول دیگه امتحان میکنم

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد