2777
2789
من تا ۸ سالگی شب ادراری داشتم🤦‍♀️

واااای جرررر منممم😂

یادمه قشنگ

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه ؟ تو مادري مادر بايد صبور باشه عاشق باشه عشق به بچه كمكش ميكنه دارو و دكتر هم كه جاي خود ...

دارو و دکتر که بردم 

فایده نکرد

خیلی با مساله کنار میام ولی گاهی واقعا کم میارم

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚 
۴  دختر

تا 7 سالگی میشه پیش میاد دیگه گلم ناراحت نباش پسر منم 3 سالشه گاهی پیش میاد براش بچه ان دیگه فقط سعی کن دو ساعت قبل خواب اب و چای مایعات ندی بهش حتما حتما خودت قبل خواب ببر دسشویی نیمه شب هم بغلش کن ببرش صبح زود هم اینکارو کن میدونم یکم سخته ولی یاد میگیره عادت میکنه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
عزیزم امروز ی خانم تاپیک زده بود میگفت بچه شو درمان کرده حتما تاپیکشو بخون https://www.ninisite.co ...

اگه درست بشه همیشه دعاتون میکنم

سعی کنین قبل خواب کمترمایعات بخوره  درطول خواب شبانه حتما یه باربیدارش کنین  عطاری ها عر ...

شبا بیدار نمیشه واسه دستشویی

هرچقدرررر با حوصله هم بیدارش کنم میره دستشویی میشینه برمیگرده دیگه ادرار نمیکنه

مایعات کم میدم ولی کارخودشو میکنه

تا 7 سالگی میشه پیش میاد دیگه گلم ناراحت نباش پسر منم 3 سالشه گاهی پیش میاد براش بچه ان دیگه فقط سعی ...

شبا جیش نمیکنه که دستشویی میبرمش

میاد میخوابه جیش میکنه تو جاش 

این بچه خستم کرده😢

همسایه ی مادخترش شب ادراری داشت بردنش دکتربهش شربت دادن البته اسم شربتش یادم نیس ولی بعدخوردن شربت د ...

اسم شربت رو ازش نمیشه بپرسی؟

2790
2778
2791
2779
2792