2777
2789
واگذارش کن به خدا اگر آبروت رو برده به حضرت عباس و مادرشون توسل کن 

همون اول به خودش هم گفتم واگذار میکنم ت بخدا ولی نمیدونم چرا از دلم نمیره فقط از خدا میخوام از حرفی که زده پشیمون بشه همین 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من آدم کینه ای نیستم اصلا ولی اون طرف با حرفاش قلبم به درد آورد هرکاری میکنم هرچی میگم به خودم چوب خدا صدا نداره بالاخره چوب حرف ش یه روز یه جایی میخوره بازم نمیدونم چرا همش حرفاش توی ذهنم تکرار میشه😭🥺

همون اول به خودش هم گفتم واگذار میکنم ت بخدا ولی نمیدونم چرا از دلم نمیره فقط از خدا میخوام از حرفی ...

تهمتا و دروغایی ک به من زدن و گفتن باعث شده شوهرم بخواد ازم جدا شه از دوریش دارم دیوونه میشم منم هر دعایی و توسلی بگی خوندم منم دعا کن جدا نشیم و برگردم سر زندگیم 

خدایا دیگه بچه نمیخوام شوهرم و زندگیم و بهم برگردون دلم شوهرم و میخواد خدا یا کمک کن جدا نشه ازم تورو خدا دعام کنید  
زیارت عاشورا ۱۲روزه میخونم اونا هم امروز شروع کنم بخونم تا آخر ماه خدا کنه نتیجه بگیرم

انشاالله میگیری 

قبل از دعا برای استجابت میگن که 

۱۱۰ مرتبه استغفار 

۱۱۰ صلوات 

۱۱۰ ذکر ماشاالله لا حول ولا ….

بعد حاجتتو از خدا بخواه 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
زیارت عاشورا ۱۲روزه میخونم اونا هم امروز شروع کنم بخونم تا آخر ماه خدا کنه نتیجه بگیرم

نذرکن نمازاستغاثه حضرت زهرابخون جواب میده من۳بارنذرکردم سه شنبه ها بخونم فردا معلوم میشه نذرم قبول شده یانه تگم کن بهت بگم اولین فردابخونم میشه دومین بار

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
نذرکن نمازاستغاثه حضرت زهرابخون جواب میده من۳بارنذرکردم سه شنبه ها بخونم فردا معلوم میشه نذرم قبول ش ...

چشم 

فقط نمازش چجوریه؟

میشه حاجت گرفتی بهم اطلاع بدی ممنون میشم خدا خیرت بده

الهی به حق این روزای عزیز امام حسین خودش کمک کنه

انشالله مشکل توام حل بشه خیلی داغونم انگار هیچکی منو نمیبینه هیچکی کمکم نمیکنه نه خدا نه اماما هیچکی تنها گوشه یه اتاق منتطرم تا بمیرم 

خدایا دیگه بچه نمیخوام شوهرم و زندگیم و بهم برگردون دلم شوهرم و میخواد خدا یا کمک کن جدا نشه ازم تورو خدا دعام کنید  
انشالله مشکل توام حل بشه خیلی داغونم انگار هیچکی منو نمیبینه هیچکی کمکم نمیکنه نه خدا نه اماما هیچکی ...

خدا نکنه عزیزدلم 

نگران نباش خدا جای حق نشسته شاید به مو برسه ولی خدا نمیزاره پاره بشه مطمئنم مشکلت حل میشه من دلم روشنه

خدا نکنه عزیزدلم  نگران نباش خدا جای حق نشسته شاید به مو برسه ولی خدا نمیزاره پاره بشه مطمئنم ...

الهی فدات شم انشالله ک همینطور بشه ممنونم دوست خوبم 

من می دونم که قبل از نماز صبح وقتیه که دعا مستجاب میشه حتما 

اگه خیلی برات مهمه پاشو نماز شب بخون دعای معراج بخون

حتی اگه ذره ایی ته دلت به امام زمان(عج) اعتقاد داری یه صلوات برا سلامتیش بفرست و بگو اللهم عجل لولیک الفرج