2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 38 پست
عزیزم واضح برات ترسیم میکنن که چی شده حتی قطر اون چیزی که وارد شده حتی جنسش خیلی واردن 

ماشالله پس شما ازمن دکتر تری😂😂😂

خانمم تا ۷۲ ساعت بعداز تجاوز بخاطر خدن مردگی پارکی بافا اطراف واژن مو مایع منی و میزان پارگی امکاااان تشخیص از طریققققق فقطططط پزشکی قانونی هست بعد از اون دیگ امکان اینکه کی اسیب دیده چرا اسیب دیده نیست 

در زمینه ای ک اطلاعات کامل و درست ندارید نظرتونو با تحکم نگیدو نگرانی درست نکنید برای کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ببین منم حس میکنم هرچقدر بگذره تشخیص میدن

عزیزم من پزشکی میخونم و علاقه خیلییی زیادیم ب تخصص زنان دارم خیلی بیشتر از چیزی که باید واس ترمم میخوندم مطلالعه کردم 

چیزی ک من میدونم اینکه هایمن امکان تشخیص اسیب دیدگی ش هست اما اینکه چرا اسیب دیده نیست مگر اینکه تجاوز باشه اونم چند روز اولیه

ماشالله پس شما ازمن دکتر تری😂😂😂 خانمم تا ۷۲ ساعت بعداز تجاوز بخاطر خدن مردگی پارکی بافا اطراف وا ...

خانمم

شما دکتری؟؟؟؟

ی خانم که تو پزشک قانونی کار میکرد عین همین حرفها زدن....

من خودم تجربشو داشتم با اینکه نامزدم و بکارت ندارم گفتم تاحالا هیچ گونه رابطه نداشتم بعد معاینه بهم ...

اره بابا همینه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خانمم شما دکتری؟؟؟؟ ی خانم که تو پزشک قانونی کار میکرد عین همین حرفها زدن....

اون یا ازخدمه پزشکی قانونی بوده یا خواسته بترسونتت اینجوری گفته یا هایمنایی ک اون خانم دیده دهن دارن حرف میزنن😂😂😂😂😂وگرنه کسی تو پزشک قانونی تاالن نقاشی چیزی ک وارد هایمن فلانی شده رو ترسیم نکرده

یا دکترا بی سوادن یا کلا بکارتی وجود نداره .البته من پیش متخصص هم رفتم همین موضوع بود

نمیشه توضیح بدم منو میخورن فقط گوگلتو انگلیسی کن بزن هایمن تو سایت سازمان جهانی Who

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.