2821
2789
ممنونم عزیزم انشالله زایمان خوبی داشته باشی  من پسرم دوسالش سیسمونیش صدفی گرفتم سرویس خواب این ...

ممنونم🤗

خیلی خوبه خداروشکر. من پسرم نزدیک 4 سالشه وسایلاشو اکثرا بخشیدم رفت چون فکر نمیکردم دوباره بچه بیارم دخملم هدیه خداست. من ست حوله باید بگیرم و یه سری وسایل داروخانه ای اگر خدا کمک کنه ❤️

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ممنونم🤗 خیلی خوبه خداروشکر. من پسرم نزدیک 4 سالشه وسایلاشو اکثرا بخشیدم رفت چون فکر نمیکردم دوباره ...

واااای چه جالب منم بچه نمیخواستم الان ولی چیزی هم دور ننداخته بودم همرو تو انباری بسته بندی کرده بودم نگه داشته بودم وسط کارو زندگی یهو فهمیدم حامله ام 😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااای چه جالب منم بچه نمیخواستم الان ولی چیزی هم دور ننداخته بودم همرو تو انباری بسته بندی کرده بود ...

آخی خدا حفظش کنه. واقعا اگر دوتا باشن بنظرم خیلی بهتره معلوم نیست مریضی تا کی هست و بچه ها تا کی مجبورن تو خونه بمونن یه همدم و هم بازی داشته باشن حداقل از کودکی شون خاطره خوشی بمونه❤️ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

منم امروز شدم ۳۱ هفته 

اول هفته سونوگرافی بودم وزن جنین ۱۴۷۰ بود توی ۳۰ هفته و ۱ روز و نمیدونم چرا مایع امنیوتیک کم شده بود ۸/۵ دکتر برام سرم نوشته یک روز درمیون و گفته مایعات خیلی بخورم 

خدا کنه زیاد بشه خیلی نگرانم🥺 قندم هم به شدت پایینه☹️

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
منم امروز شدم ۳۱ هفته  اول هفته سونوگرافی بودم وزن جنین ۱۴۷۰ بود توی ۳۰ هفته و ۱ روز و نم ...

بسلامتي باشه عزیزم استراحت بیشتر کن مایعات زیاد بخور سرم هم دکتر داده استفاده کن انشالله خوب میشی

آخی خدا حفظش کنه. واقعا اگر دوتا باشن بنظرم خیلی بهتره معلوم نیست مریضی تا کی هست و بچه ها تا کی مجب ...

منم فعلا بچه نمیخواستم ولی خدا برای پسرم ساخت 😅 الان براش یه همبازی میشه واقعا تو کرونا همش تنها تو خونه بود دلم میسوخت براش خداروشکر خدا برام بهترین هارو رقم زده 

2823
2791
2779
2792