261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 عنوان بارداری 265 بازدید | 34 پست سلام من شش هفتمه این پنج روزه حالت تهوع دارم حالت تهوعمم یکسره اس صبح ظهر عصر شبایا کسی بوده ایجور بوده؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍 1400/05/31 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلبلونه عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5356 تقریبا ۸۰درصد زنای حامله اینطوری ان گلم عمه من تا روز زایمان بالامیورد به دکترت بگو قرص یا شربت میده بهت ایشالله زودی خوب میشی همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 تقریبا ۸۰درصد زنای حامله اینطوری ان گلم عمه من تا روز زایمان بالامیورد به دکترت بگو قر ... فردا قراره برم دکتر هم سونو هم دارم شما خودت بارداری؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
قلبلونه عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5356 فردا قراره برم دکتر هم سونو هم دارم شما خودت بارداری؟ الان نه عزیزم پارسال بودم حالت تهوع نداشتم اما چیزیم نمیخوردم😐 همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 اره عزیزم من وتا الانم باز قرص دنیترون میخورم توهم یکسره هستش؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 الان نه عزیزم پارسال بودم حالت تهوع نداشتم اما چیزیم نمیخوردم😐 نی نیت چیه گلم دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
اریانا۰۰۰۰ عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4678 توهم یکسره هستش؟ اره عزیزم اوایل بارداریم روزی سه تا دمیترون میخوردم بعدش کردم روزی دوتا والانم روزی یکی فقط صبحا میخورم اگرم یه روز نخورم باز بالا میارم تا شب 😶
قلبلونه عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5356 نی نیت چیه گلم عزیزم من دوقلو باردار بودم زایمان زودرس گرفتم از دستشون دادم همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 اره عزیزم اوایل بارداریم روزی سه تا دمیترون میخوردم بعدش کردم روزی دوتا والانم روزی یکی فقط صبحا میخ ... منم ایجورم هیچی نمیتونی بخوری ولی فردا میرم دکتر سونو هم باید برم برام دعا کن عزیزم دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 عزیزم من دوقلو باردار بودم زایمان زودرس گرفتم از دستشون دادم الهی چقد بد😢الان باز قصد باردار شدن داری؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
عشقولکی عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6111 اره عزیزم اوایل بارداریم روزی سه تا دمیترون میخوردم بعدش کردم روزی دوتا والانم روزی یکی فقط صبحا میخ ... آخی.چن هفته زایمان کردی؟ زندگی کمی مهربان باش😫
قلبلونه عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5356 الهی چقد بد😢الان باز قصد باردار شدن داری؟ یکسال و ۱۰ روز گذشته خیلی دوس دارم اما شرایطشو ندارم😣شاید ۹ ماه دیگه اقدام کنیم... همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
فرشته508 عضویت: 1390/07/12 تعداد پست: 25868 سلام مبارکت باشه عزیزم به دوره ای از دوران زندگیت خوش آمدی به صبر درست میشه به دکترت بگو برات قرص میده آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.