2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش عمل واریکوسل کرده باشه وباردارنشده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاً واریکوسل باعث نازایی نمیشه الکی حرص و جوش نخور دکترا فقط بلدن بترسونن حتماً حامله میشی من خودم سه تا پسر آوردم🥰

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
شوهرت واریکوسل داشت؟   شاهد شادیای بچه هات باشی به سلامت

آره دقیقا یه ماه بعد عروسیمون دکترا گفتن بچه دار نمی‌شید جدا بشید تو سه سال سه تا پشت سرهم آوردم رفتم بکوبم  تو دهن دکتره😂😂😂

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

الکی جوش نزن باعشق به زندگیتون ادامه بدید لطف خدا بدرقه راهتون 🥰😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️